Uyku Tulumu

64 görüntüleme
Y

Yasemin G.

26 Kasım 2025 21:32
Geceleri 14 derece oluyor. 2.5 tog uyku tulumu aldım. Giydirmeli miyim? Giydirirsem içine ne giydirmem gerek?
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 21:48
Merhaba; hangi marka aldınız ? 14 derece oldukça soğuk 3,5 tog daha uygun gibi ama aldığınız markanın tog değerleri farklılık gösterebilir genel değerlerle o yüzden 2,5 da olur. Tavsiyem markanın tog değer tablosuna bakıp buna göre giydirmeniz olur. Bir de bebeğiniz gece ne kadar terleyen bir bebek buna göre giydirmek daha iyi olur.
S

Sevgi K.

26 Kasım 2025 22:09
Uyku tulumu yoksa oda sıcaklığı nasıl olmalı ve ne giydirmeliyiz
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 22:17
Merhaba; bebeğinizin kaç aylık olduğu önemli ilk 3 ay bebişler biraz hassas oluyor. Ama normalde 20-24 derece arası ideal deniliyor. Bebeğinizin eller ayakları soğuk olabilir normaldir. Ama göğüs ve sırtı serin ya da soğuksa üşüyordur. 22-24 derecelerde ben tog giydirmiyorum 22 altındaysa tog kullanıyorum üzerine kalın bir şey örtmek istemediğim için. 22-24 ise uzun kollu zıbın,altına rahat fitilli tayt,çorap giydirmiyorum üzerine belden aşağı iince pamuklu battaniye örtüyorum. 24 derelerde bazen terleme oluyor öyle olduğunda üst uzun kolluyu kısaya çeviriyorum hatta taytı çıkarttığımız bile oluyor 🙄 bu biraz bebeklede alakalı bence.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir