Uyku Tulumu

88 görüntüleme
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 04:39
Merhaba arladaslar uyku tulumu almak istiyorum tog numaralı kullanan var mı
İrem Ç. .

İrem Ç. ..

15 Kasım 2025 04:51
Evinizin sıcaklığına göre almanızı tercih ederim. Ben 1 tog kullanıyorum 22 derecelerde sadece tulumu giydiriyorum gayet yeterli oluyo ve uyku kalitesini arttırdı. Eğer başka yerde isem sıcaklığına göre zıbın ile giydirerek de kullanıyorum
N

Nil B.

15 Kasım 2025 05:32
@İrem Çetin merhaba bizim evimiz genelde 24 derece oluyor ve aşırı terleyen bir çocuk hangi değerde almalıyım
İrem Ç. .

İrem Ç. ..

15 Kasım 2025 05:33
0.5 size yeterli gelir diye düşünüyorum 1 tog fazla gelebilir. 0.5 eğer yetersiz gelirse içine zıbın vs giydirip o şekilde tamamlayabilirsiniz
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 05:45
Marka verebiliyo muyuz burdan ya emin olmadan almak istemiyorum siz ne kullanıyosunuzz
S

Sümeyye S.

15 Kasım 2025 06:15
Öykü Hanım, merhaba. Uyku tulumu almak bizim de gündemimizde. Çeşitli marka kullanıcılarının yorumlarını gördüm burada da. Ergopouch, Owli markalarını daha çok gördüm. Her markanın tog değerleri kendi içinde farklılık gösteriyor. Ben burada bir şey daha sormak istiyorum. Ne kadar sürede yıkanıyor mesela en az 2 tane mi edinmek gerekiyor acaba?
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 06:33
Valla ben bir tane alıp önce denicem ona göre 2 adet edinirim biri yıkanırken diğerini giyer bi de eger varsa durumunuz 2şer beden almakta olabilir ev sıcaklıgı değişiyo cunku
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 06:34
Owli markasını ben de gördüm ama kötü yorumlar da gördüm emin olamadım hem pahalı çok
F

Fadime G. Y.

15 Kasım 2025 06:39
Uyku tulumunu bende tutturamadım bir türlü. Mesela patikli olanlar da var patiksiz olanlar da. Patikli olması daha mantıklı gibi geliyor ama kullanan anneler bu konuda da bilgi verebilir misiniz.
İrem Ç. .

İrem Ç. ..

15 Kasım 2025 06:41
Ben ebebek mağazasından almıştım bence marka isteğinize göre değişkenlik gösterebilir fazla bütçe ayırmak mantıklı gelmemişti on aylık çocuğum iki üç yaş aldım kıvırırarak giydiriyorum uzun ömürlü olmasını istediğim için gayet de yeterli geldi hareket edebiliyor bir sıkıntı yaşamadık. Bize bir tane yeterli geldi çiş kaçırsa da o gün yıkıyorum kuruyor. Yedekli alacaksanız farklı tog değerinde almayı değerlendirebilirsiniz
İrem Ç. .

İrem Ç. ..

15 Kasım 2025 06:43
Ben patikli almadım bebek fazla ısıyı ayaktan ve baştan attıkları için mantıklı gelmedi bana birde daha uzun ömürlü kullanmak için patiksiz olması daha iyi çocukların boyları çabuk uzuyor.
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 06:48
Evet ya çorapla uyumak gibi oluyo eger bebek buyuduyse artık bence de corapsız daha iyi
İ

İ.E.

15 Kasım 2025 06:59
Evinizin sicakligina gore almak lazim. Bizim ev 22 derece oluyor gece. 1tog yeterli oluyor.ama elyafli olanlardan degil bendeki. Icine pijama ve citcitli body ile giydiriyorum. Tulum patikli, corak giydirmiyorum. Patikleri kivrilip acilabiliyor boyu uzadiginda ya da sicak olunca acilabilir. Cok hareketli uyudugu icin tulum sart bizde.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir