Uyku Tulumu

337 görüntüleme
S

Selen K. B.

3 Ekim 2025 23:07
Merhaba kızım 8 aylık güzel uyku tulumu önerisi olan varmı
A

Aslıhan ..

3 Ekim 2025 23:19
Biz defacto kullanıyoruz memnunuz. Sonrası için de andy wawa markasını almayı düşünüyorum ben. İsterseniz bakabilirsiniz konforlu görünüyor bilek kısımları vs.
Gizem K.

Gizem K.

4 Ekim 2025 03:02
Kidze markasına bakabilirsiniz
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

4 Ekim 2025 03:47
Biz owli kullanıyoruz. Biraz yüksek fiyatlı ama gerçek tog değeri olan tulum bulmak biraz zor. Biz çok memnunuz belirttikleri tabloya göre giydiriyorum. Ne üşüyor ne terliyor
M

Meryem B. ..

6 Ekim 2025 18:49
Biz ilk yıl ergopouch kullandık.1 tog.İnce gelmeye başladı üşüyor gibi hissedince ebebek in 2tog tulumlarına geçtik.Hala kullanıyorum çok memnunum.
M

Melike E.

7 Ekim 2025 22:07
Ben uzun araştırmalar sonucun da ergopouch, owli, kidze nin iyi olduğu sonucuna ulaştım. Yurt dışında tanıdığı olan ergopouch markasını aldırsın burdaki fiyatı çok uçuk yurt dışı fiyatına 2 tane alırsınız. Bize ebebek markalı tulum almışlar daha denemedim ama güzele benziyor üşütmez gibi ama ter yapar mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
B

Büşra

13 Ekim 2025 09:15
Lcw 0-12 ay tulumunu aldım ben uygun fiyatlı ve kızım içine zıbın ve ince tayt giydiği halde ne ter ne üşüme oluyor. Eli ayağı sıcacık uyanıyor tavsiye ederim
Ö

Öznur U.

13 Ekim 2025 17:37
Owli kullanıyorum ben önerilerine göre giydiriyorum ne üşüyor ne terliyor gayet memnununu
S

Selen K. B.

13 Ekim 2025 17:50
Fiyatta yüksek owlinin ya,ben LC deneyecem bakalim
B

Büşra K.

18 Ekim 2025 23:23
Luna di cotone bir doktor markası ve her şeyi pamuk hatta dolgulu olan2 tog ve üseri ürünlerinin dolgusu da pamuk diğer markalar elyaf dolgu ama bu çok doğal vekonforlu
Ş

Şule ..

19 Ekim 2025 00:19
Lcw 1 tog 23-23.5 derecede içine sadece kısakollu zıbınla giyiyor üşüme terleme olmuyor memnunum
İlsu O. K.

İlsu O. K.

30 Ekim 2025 20:26
Merhaba; yenidoğan döneminden beri Ergopouch kullanıyoruz memnunuz.. Biraz büyüdükçe yedekli gitmek için Lcw'de kullanmaya başladık onlardanda memnunuz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir