Uyku Terörü mü Yaşıyoruz Acil Yardıma İhtyacım Var

248 görüntüleme
B

Betül İ.

18 Temmuz 2026 18:38
Bebeğim ön beş aylık memeden ayırmak zorunda kaldım çünkü tekrar hamileyim. Kademeli olarak ayırdım biraz zorluk çektim ama şuanki kadar beni yormamıştı emzir eyi bıraktıktan hemen sonra azı dişlerini çıkarmaya vaşlafı ilk gün ateş daha sonra ateşi düştü sebepsiz ağlamalar yşadık başta sadece geceydi. Ne yaparsam yapayım sakinleşmedi. Sallayarak unuttuk gece uyandı bir saat belki ağladı hiç bir şekilde sakinleşmedi. Şimdi gündüzde anne anne diyerek sanki korkar gibi kucağıma geliyor. Kucağımda da durmuyor tırmanmaya çalışıyor. Geri gelmeye çalışıyor. Annemlere kardeşime bile gitmiyor. Şuan destekli olduğum halde çok zorlanıyorum. Bir iki haftaya tekrar gurbete gideceğim çok korkuyorum. Acaba geçer mi huy mu değiştirdi. Normalde ekran vermiyordum. Meme buraktırma sürecinde oyalasın diye vermeye başladım bu mu etkiledi dişten mi memeden ayrıldığı için mi bilemiyorum. Lütfen yardımcı olun
Emel C.

Emel C.

18 Temmuz 2026 20:37
Bence bircok sey ayni zamanlarda oldugu icin boyle bir tepki veriyor benim bebegimde 15 aylik dis cikarma donemleri cok zor geciyor be ekran arada aciyordum aslinda arada degil gun icinde hep tv acikti ses olsun diye izlemiyor diye kapatmiyordum ama cocuk gelisim doktoru kesinlikle verme dedi kestikten sonra vurma aglama huylari cok cok azaldi uykuya daha rahat dalip daha uzun uyuyor yaklasik 2 hafta oldu birakali kesinlikle tavsiye ederim
B

Betül İ.

18 Temmuz 2026 21:07
Bizde de aynı durumdaydı ses olsun diye açıktı. Çok teşekkür ederim. Ekran konusunda dah dikkatli olacağım çünkü sakın bir bebek iken sınırlı bir bebek de olmaya başladı
Emel C.

Emel C.

18 Temmuz 2026 21:09
Betül İlhan
Bizde de aynı durumdaydı ses olsun diye açıktı. Çok teşekkür ederim. Ekran konusunda dah dikkatli olacağım çünkü sakın bir bebek iken sınırlı bir bebek de olmaya başladı
Benim bebegim zaten cok hareketliydi ama bu artik yaramazliga dogru gidince anlamistim tv gercekten herseyi tetikliyor uykusunundan tutunda huyuna kadar birde cocuk gelisim uzmani gunluk 3 4 saat parkta yasitlariyla oynamali dedi onu yapamiyorum evim koyde maalesef ama ben oynuyorum onunla havuz aldim ona falan sokuyorum cok faydali oldu insallah bir an once gecer sıkıntılariniz
B

Betül İ.

18 Temmuz 2026 23:31
Emel Coşar
Benim bebegim zaten cok hareketliydi ama bu artik yaramazliga dogru gidince anlamistim tv gercekten herseyi tetikliyor uykusunundan tutunda huyuna kadar birde cocuk gelisim uzmani gunluk 3 4 saat parkta yasitlariyla oynamali dedi onu yapamiyorum evim koyde maalesef ama ben oynuyorum onunla havuz aldim ona falan sokuyorum cok faydali oldu insallah bir an once gecer sıkıntılariniz
Allah razı olsun. Bende köyde yaşıyorum. Bulunduğum yerde park yok. Arabayla ön beş dakika. Şuan annemlerde olduğumuz için çıkartabiliyorum. Tavsiyeleri biz için teşekkür ederim. Allah herkese kolaylıklar versin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir