Uyku Terörü mü?
196 görüntüleme
E
Elif A.
14 Mayıs 2026 20:12
Merhaba bebeğim 7 gün sonra iki yaşına girecek. Son 15 gündür uyuttuktan 2-3 saat sonra uyanıyor ve ağlamaya başlıyor bana sarılmıyor uyutmama ve yanına yatmama izin vermiyor. Gece 12-1 gibi başlayan bu durum yarım saat ya da 40 dakika aralıklarla sabah 6-7 civarına kadar sürüyor. Sabah gayet normal kalkıyor. Gün içinde bazı huzursuzlukları olabiliyor tolore edebiliyorum ama gece artık ne yapacağımı bilmiyorum ikimşz de çok uykusuzuz. Ekran kestim gece uykusuna geçerken ne aç ne de karnını çok dolu tutmamaya dikkat ettim. Sizce uyku terörü mü ne yapmam gerekiyor
E
Elif A.
15 Mayıs 2026 13:29
..
S
Seçil .. K.
19 Mayıs 2026 04:16
Aynı şeyleri yaşadık bizde 1,5 yaşdan sonra ara ara hep olmuştu ağlıyodu asla dokunamıyorum sakinleştiremiyosun ne zaman izin verirse alıyodun 2 yaşlarında dahada arttı hemen hemen her gece aynı saatlerde başlıyodu 2 aya yakın sürdü ama suan şükür ki iyi yine ara ara oluyor ama çok nadir sakin kalın başka çaresi yok malesef geçiyor ama merak etmeyin

Göktenur B.
19 Mayıs 2026 06:28
Olabilir benim oğlumda 2.5 yaşındayken böyleydi gündüz hiç bı sıkıntı yok akşam uykuya geçtiği an başlardı ağlamaya ama kıyamet kopuyor sanki asla sakinleşmiyordu evde Allah'tan yaz ayindaydik o yüzden sabaha kadar sokakta dolaştığımizi biliyorum ama çok uzun sürmedi 1 ay falan
Yükleniyor...