Uyku Terörü

119 görüntüleme
E

Emine G.

27 Mart 2026 15:12
2 gecedir ayni saate çığlık çığlığa ağlayarak kalkıyor bizi asla dokundurtmuyr uyuyor gibi ama gözleri aciyor asiri derecede agliyor arastirin ca uyku terörü olduğunu anladık bu bizi korkuttu yaşayan varmi bu durumu nasl baş ettiniz
S

Seyhan K.

27 Mart 2026 15:29
Kaç yaşında çoçuğunuz
M

Mmmdova S.

27 Mart 2026 15:53
Benim de kızımda aynısı oluyordu bir türlü uyanmayip sürekli ağlıyor gözü açıkdı amma iç çekiyordu aglamak gibi de deyildi çok iıginc bir seydi korkmuş oldugunu farz ediyorduk sakinleşmesi için güldürmeye ve oynamaya başlıyorduk gece gece
E

Emine G.

27 Mart 2026 20:23

Seyhan Kaplan

Kaç yaşında çoçuğunuz

23 aylık
E

Emine G.

27 Mart 2026 20:24

Məmmədova Səbinə

Benim de kızımda aynısı oluyordu bir türlü uyanmayip sürekli ağlıyor gözü açıkdı amma iç çekiyordu aglamak gibi de deyildi çok iıginc bir seydi korkmuş oldugunu farz ediyorduk sakinleşmesi için güldürmeye ve oynamaya başlıyorduk gece gece

Bizde cok korktuk sonra araştırdım hic tepki vermeden beklemek lzmmiş biz kucaklamaya flb çalıştık daha da krize girdi
K

Kutsal K.

29 Mart 2026 14:23
22 aylık bebeğim de benzer durum var ne yapsak da sakinlemiyor uykuya geçişi 1 2 saati buluyor sonra uyanıyor 1 2 saat ağlıyor sadece aralıksız anlam veremiyorum ne yapsak da sakinlemiyor uyumuyor 5 6 saatle ayakta oda bel böyle saat başı ağlama krizleri gündüzü ayrı zor uykusu da beslenme reddi de ben artık tükenmiş durumdayim
E

Emine G.

29 Mart 2026 14:32

Kutsal Koc

22 aylık bebeğim de benzer durum var ne yapsak da sakinlemiyor uykuya geçişi 1 2 saati buluyor sonra uyanıyor 1 2 saat ağlıyor sadece aralıksız anlam veremiyorum ne yapsak da sakinlemiyor uyumuyor 5 6 saatle ayakta oda bel böyle saat başı ağlama krizleri gündüzü ayrı zor uykusu da beslenme reddi de ben artık tükenmiş durumdayim

Cok zor gerçekten bizim de 2 3 gün böyle oldu bu gece kalkmadı şükür umarım bidaha olmaz cocuk icinde aile icinde aşırı zor
K

Kutsal K.

29 Mart 2026 14:32

Emine Gür

Cok zor gerçekten bizim de 2 3 gün böyle oldu bu gece kalkmadı şükür umarım bidaha olmaz cocuk icinde aile icinde aşırı zor

Bizim 2 3 aydır öyle doktora gittik muayenede sıkıntı çıkmadı inanın beden yorgunluğu geçtim ama psikolojikmen çok kötüyüm artık çocuğuma da kendime de iyi gelemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir