Uyku Süresi Çok Az
121 görüntüleme
Z
Zehra E. A.
29 Temmuz 2025 15:05
Bebeğim 8 haftalık. Gündüz uyku süreleri çok az. Gece uykusu düzenli. Saat 23:00 gibi gece uykusuna geçiyor sabah 8:00’a kadar her 3 saatte bir uyanıyor, besliyorum altını değiştiriyorum uykusuna devam ediyor. Ama gündüzleri ne kadar uyursa o kadar uyanık kalıyor. Bazen uyanıklığı 5-6 saati buluyor. Ağlamıyor, keyifli duruyor sürekli konuşmak, keşfetmek istiyor. Uyutacağım zaman çok zor uykuya geçiyor. Doktorumuz “Pronight” damla verdi. Gaz sancısına iyi geldi fakat uykuda herhangi bir değişiklik olmadı. Ne yapmalıyım?
D
Demet D. T.
29 Temmuz 2025 20:42
Siling kullanıp uyutmayı deneyebilirsin benim bebeğimde 8 haftalık gündüz Siling dışında uyuyamıyor maalesef
Z
Zehra E. A.
29 Temmuz 2025 22:26
Çok teşekkür ederim ama hava çok sıcak, zaten uzun süreli kucağıma alınca rahatsız oluyor bir de slingle hiç durmaz :(
A
Ayşe V. ..
30 Temmuz 2025 20:31
Zehra hanım atak haftasından olduğunuz içinde olabilir vantilatör vs varsa ona uygun olacak şekilde kucağınızda uyutmayi deneyebilirsiniz mutlaka birçok şey demişsinizdir ama bu dönem biraz böyle olacak gece bana sorarsanız bez değiştirmeyin daha çok uyanır besleyip uykusuna devam etmesini sağlayın böylelikle ilerde de her altı ıslandığinda uyanmaz
N
Nurtan M. E.
30 Temmuz 2025 20:39
4. Aydan sonra oturuyor gündüz uykuları . Şuan gündüz uykusu yarımşar saat bile olsa onu idare eder döngüleri yarımşar saat cünkü , 4. Aydan sonra döngüleri birbirine bağlamayı öğreniyor uzuyor gündüz uykuları tek yatışta 2-2bucuk saate kadar cıkabiliyor. Ortamı 27derece max , uyudugu oda da iyice loş olmalı