Uyku Süresi
110 görüntüleme
D
Doğa E.
18 Nisan 2026 15:08
Bebeğimin uykusu için uygulamayı düzenli kullanmaya çalışıyorum ama kafamda oturtamadığım bir kısım var. Zaten uyku konusunda da kafamda oturmuyor bu kısım…
Mesela bebeğim ağlıyor, emziriyorum ve uyuyor. Bunları yaparken de uyuyor oluyor. Bunu uyanmış olarak mı kaydetmeliyim ve bebeğim uyanmış mı saymalıyım?
Mesela bebeğim ağlıyor, emziriyorum ve uyuyor. Bunları yaparken de uyuyor oluyor. Bunu uyanmış olarak mı kaydetmeliyim ve bebeğim uyanmış mı saymalıyım?

Afranur K.
18 Nisan 2026 15:15
Uygulamayı kullanmıyorum ama memede uyuma kısmı için şöyle söyleyeyim isterse 5 dakika uyusun ister 50 dk Bebek için o uyku, başlangıç döneminde yeterli oluyor.
Eğer geri uyutmaya çalışırsanız bebeğiniz kısa sürelerde uyur ve uyanık kalır, ama bebeğinizi uyanmış olarak kabul edip uyanık kalması gereken 2. Pencereyi beklerseniz o uykusuna hem rahat geçer hem de daha uzun uyur.
Eğer geri uyutmaya çalışırsanız bebeğiniz kısa sürelerde uyur ve uyanık kalır, ama bebeğinizi uyanmış olarak kabul edip uyanık kalması gereken 2. Pencereyi beklerseniz o uykusuna hem rahat geçer hem de daha uzun uyur.

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye18 Nisan 2026 16:21
Kısa süreli uyanmaları uyanma olarak girmenize gerek yok. Bu şekilde daha sağlıklı takip edersiniz.
Yükleniyor...