Uyku Süresi

84 görüntüleme
S

Ssmskk

Premium Üye
28 Mart 2026 04:52
Bebeğim 22 günlük gece kaç saat uyumasına izin vermeliyim uyandırmadan ? Kilo alımı güzel kendi uyuduğu zaman uyanmasını mı beklemeliyim
G

Gülşah S.

Premium Üye
28 Mart 2026 05:08
Bebeğiniz henüz çok küçük uyanmasını beklemeyin doktorlar 2 aaatte bir emzirmeyi öneriyor

Kendi ağlarsa da her ağlamada teklif edin diyor. Biraz daha büyüdüğünde kendi uyanınca besliyorsunuz zaten
H

Hatice A.

28 Mart 2026 08:09
Biz de hemen hemen aynı günlerdeyiz Osman hocanın videolarına baktığımda ilk 40 gün 3 saatte bir emzirmeyi 40-50 gün arası gece uyandırmanın 4 saate çıkmasını 50-60 gün arası 5 saate çıkmasını işte 60-70 gün arası 6 saate çıkmasını 3. 4. ayına geldiğinde de artık aralıksız bir şekilde 8 saat uyuması gerektiğini bu seviyeye çıkması gerektiğini söylüyordu bu olması gereken anladığım kadarıyla ama bu gece mesela 5,5 saat boyunca uyanamamışım muhtemelen yorgunluktan çok vicdan azabı çektim ne yapacağım ben de bilmiyorum. Dün de 4 saat boyunca uyanamamıştım alarmda kuruyorum ama alarmı da duymuyorum
G

Gülşah S.

Premium Üye
28 Mart 2026 08:20
Hatice Ak
Biz de hemen hemen aynı günlerdeyiz Osman hocanın videolarına baktığımda ilk 40 gün 3 saatte bir emzirmeyi 40-50 gün arası gece uyandırmanın 4 saate çıkmasını 50-60 gün arası 5 saate çıkmasını işte 60-70 gün arası 6 saate çıkmasını 3. 4. ayına geldiğinde de artık aralıksız bir şekilde 8 saat uyuması gerektiğini bu seviyeye çıkması gerektiğini söylüyordu bu olması gereken anladığım kadarıyla ama bu gece mesela 5,5 saat boyunca uyanamamışım muhtemelen yorgunluktan çok vicdan azabı çektim ne yapacağım ben de bilmiyorum. Dün de 4 saat boyunca uyanamamıştım alarmda kuruyorum ama alarmı da duymuyorum
Osman hocanın anlattığı o şekilde evet ama her bebek bu şekilde olmuyor maalesef. Benim oğlum 4 aylık gece aralıksız 8 saat uyumuyor maalesef keşke uyusa ama nerde 😅 dün gece 3,5 saatte bir uyandı bazen 2,5 saatte uyanıyor. Bebekten bebeğe değişiyor yani. Ben her agladığında meme teklif ediyorum ya da mama. İstemıyorsa zaten emmiyor ya da yemiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir