Uyku Stres Endişe

193 görüntüleme
B

Beyza ..

26 Nisan 2026 22:44
Bebeğim 2 buçuk aylık , doğduğundan beri uykuda onu kontrol etme isteğim var bişey olacak endişesi var çoğu zaman rahat uyuyamıyorum yeni yeni uyumaya başladım , bebeğime arkamı dönüp yatamıyorum beşiğe bakıyorum hep , nasıl aşabilirim bilmiyorum çok stres yapıyorum sütüm bile kesilme noktasında , dışarı çıkacağımız zaman stres oluyorum bilmiyorum alışır mıyım
S

Seda Ş.

26 Nisan 2026 22:55
Bende sizin gibiydim bir şey olacak korkusundan stresten asla uyuyamazdım bu yüzden de sütüm kesildi bebeğim şimdi 9 aylık oldu bebeğim büyüdükçe içimdeki o kaygıyı stresi attım alıştım artık bebeğime merak etmeyin siz de alışırsınız size tavsiyem stresten uzak durun kesinlikle bebeğiniz büyüdükçe her şey daha güzel olacak merak etmeyin
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

26 Nisan 2026 23:05
Ayy ben de arkamı dönüp uyuyamazdim geçiyor canım endişe etme zamana bırak sütünü de sağım yap ne olur ne olmaz şuan lohusasin bunlardan etkilenmen normal ama pozitid düşün artık bebeğin büyüyor 2.5 aylık olmuş emmeyi biliyor agladiginda sesi daha yüksek çıkıyor korkma
E

Ece ..

26 Nisan 2026 23:28
Bunu yaşamayan anne yoktur bence özellikle bebeğim derin uykudayken bir şey oldu sanıp ecel terleri döküyordum, korkularım geçti mi derseniz hayır ama alıştım, sizde bu korkunun normal olduğunu bilip kendinize haksızlık etmeyin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir