Uyku Sorunumuz Geçmiyor

194 görüntüleme
Esra K.

Esra K.

Premium Üye
16 Mart 2026 20:38
Bebeğim 7 aylık oldu uyku süresinde sıkıntı yok gece 1-2 kez uyanıp besleyince sabah 6-6.30 a kadar uyur amaaaaa uykuya geçişi hele ki gece uykusuna aşırı zor kucağımda sallayarak uyuyor ama ona rağmen akşam 1 saat (en az) uğraşıyorum üstü ince oda serin uykusu var ama asla hemen uyumuyor artık bittim tükendim benim gibi olan var mı bu durum ne zaman düzeldi veya nasıl bir yöntem buldunuz deneyimleriniz bekliyorum bu arada 2.kızım [1.si](1.si) asla böyle değildi beşiğinde sallanarak uyurdu
Ebru G. .

Ebru G. ..

16 Mart 2026 20:40
Hocam aynı durumdayız 26. Hafta atağı diye kendimi teselli ediyorum
Esra K.

Esra K.

Premium Üye
16 Mart 2026 20:41
Ebru Gündüz
Hocam aynı durumdayız 26. Hafta atağı diye kendimi teselli ediyorum
Günden güne daha kötü oluyor resmen
Ebru G. .

Ebru G. ..

16 Mart 2026 21:01
Esra Karadeli
Sizin de mızmız mı
Ebru G. .

Ebru G. ..

16 Mart 2026 21:02
Esra Karadeli
Tükendim artık diş mi, atak mı, rahaysiz mı artık yorulmaya başladım
Esra K.

Esra K.

Premium Üye
16 Mart 2026 21:06
Ebru Gündüz
Sizin de mızmız mı
Aşırı mızmız uyurken evet uykusu var ama uykuya direniyor
Emel C.

Emel C.

16 Mart 2026 21:15
Bebeğim 11 aylık hala aynı bazen yanımda olmama rağmen aglaya aglaya uyuyor bazen elden birsey gelmiyor ya benim denemediğim yöntem kalmadı pes ettim ugrasip uyutuyorum bide benim bebegim asla beşikte uyumadı resmen boşa aldım ve çift kişilik yatağa siymiyor resmen kovalamaca oynuyoruz Allah hepimize yardımcı olsun gerçekten insallah bir an önce duzelir
B

Burcu K.

16 Mart 2026 21:24
Emel Coşar
Bebeğim 11 aylık hala aynı bazen yanımda olmama rağmen aglaya aglaya uyuyor bazen elden birsey gelmiyor ya benim denemediğim yöntem kalmadı pes ettim ugrasip uyutuyorum bide benim bebegim asla beşikte uyumadı resmen boşa aldım ve çift kişilik yatağa siymiyor resmen kovalamaca oynuyoruz Allah hepimize yardımcı olsun gerçekten insallah bir an önce duzelir
Benim kızımda beşikte uyumadı yanıma aldım yatak bariyeri aldım güvenli olsun diye ama bu defa beni uyutmadı ve çok sık uyanmaları oldu bende oyun alanı aldım içine çokça kalın sünger kestirdim şimdi mis gibi uyuyor tavsiye ederim
S

Seval Y.

16 Mart 2026 21:24
6 ay 15 gunluk, [28.haftadayiz](28.haftadayiz) cok guzel ağlamayı bırakmıştı kabus gibi geri dondu uykuya geçerken direniyor, agliyor ve mizmizlaniyor. Memede uyuduğu için zaten her saat başı ayrı bir uyanıp destek istiyor. Verdiğim tüm destekleri yavaş yavaş kestim, ayaktayken memede kucagimda iki dk sallayıp oturuyorum allahtan ama memede uyutma kaldi. Hala cesaret edemiyorum onu kesmeye.
B

Burcu K.

16 Mart 2026 21:26
Her gün aynı rutinleri yapmaya özen gösterin elbet göstermişinizdir hiç şüphem yok biraz sabredin pes etmeyin her gün dalmaya yakın yatağına Bırakın başta ağlayacaktır ağladığında alın dalmaya yakın gene aynı şekilde böyle böyle alışacaktır benim çok uzun sürdü buna alışması gene de devam ettim zaten öyle de böyle de ağlıyordu, birde diş dönemiydi çok sık uyanıyordu ama diş dönemi dışında düzeldi Size kolaylıklar dilerim 🌸
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Mart 2026 21:33
8 ay 22 günden bildiriyorum asla uyumuyor kıyamet kopuyor uyutmaya çalışınca sürekli kendini başka bir tarafa atıyor臘
Esra K.

Esra K.

Premium Üye
16 Mart 2026 21:34
Burcu Köksal
Her gün aynı rutinleri yapmaya özen gösterin elbet göstermişinizdir hiç şüphem yok biraz sabredin pes etmeyin her gün dalmaya yakın yatağına Bırakın başta ağlayacaktır ağladığında alın dalmaya yakın gene aynı şekilde böyle böyle alışacaktır benim çok uzun sürdü buna alışması gene de devam ettim zaten öyle de böyle de ağlıyordu, birde diş dönemiydi çok sık uyanıyordu ama diş dönemi dışında düzeldi Size kolaylıklar dilerim 🌸
Sıkıntı şu ki bende sabıt vs kalmadı neredeyse tek başıma büyütüyorum ilk başlarda denedim yatağına koyunca ağlamıyor direk gözler açılıp oynamaya başlıyor
Emel C.

Emel C.

16 Mart 2026 21:58
Burcu Köksal
Benim kızımda beşikte uyumadı yanıma aldım yatak bariyeri aldım güvenli olsun diye ama bu defa beni uyutmadı ve çok sık uyanmaları oldu bende oyun alanı aldım içine çokça kalın sünger kestirdim şimdi mis gibi uyuyor tavsiye ederim
Bende yatağım çok yüksek olmadığı için yanına sünger koydum tek kişilik Allah’a sukur daha hiç düşmedi ama dediğiniz gibi bizimde çok sık uyanmalarimiz oluyor besige alistirmayi istiyorum park beşik zaten alt kademede gündüz girip cikadabilir inşallah geçirebilirim tavsiyeniz için teşekkür ederim 🫶
Emel C.

Emel C.

16 Mart 2026 22:01
Burcu Köksal
Burcu hanım bizim diş sancılarımız asla bitmiyor 11 aylık olacak 3 diş çıkarıyor 8 dişi olacak acaba ondanmi düzeni oturtamıyorum bilmiyorum
Emel C.

Emel C.

16 Mart 2026 22:02
Esra Karadeli
Sıkıntı şu ki bende sabıt vs kalmadı neredeyse tek başıma büyütüyorum ilk başlarda denedim yatağına koyunca ağlamıyor direk gözler açılıp oynamaya başlıyor
Ayni benim oğlum yanına yatmazsam asla uyumuyor sabır dilemekten başka yapacak birseyimiz yok sanirim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir