Uyku Sorunu ve Beslenme
248 görüntüleme

Derya ç.
26 Temmuz 2026 21:48
Oğlum 7ay 20 günlük hâlâ gece 4-5 defa uyanır geri uyuması çok zor olur emziririm sallarım kucağımda pışpışlarım yok yani hep böyle..Akşam 19:30-20:00 arası uyutuyorum gündüz 3-4 uyku yapar 1 uyku maksimum 40 dk oda en fazla yani..Birde beyaz gürültü ile yatakta uzanarak iyice koynuma sokulup emerek uyur..Sanırım Buda bir sorunmuş kendini güvende hissetmiyor çok sıkı sarılmamı istiyor Ozaman erken uykuya dalıyor…Ekstra beslenme ek gıda zorla yediriyorum kaşığa ağzını açmıyor blw ile ne yemişse diğer türlü şaklabanlık yapıyorum 2-3 kaşık anca…uykusuzluğa artık sabrım kalmadı çok yorgunum tükendim hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum herşeyi denedim.Uyku saatine yakın çok uyarılmamasına,masaj,gaz,banyo,uyku saati vs vs dikkat etmem gereken ne varsa yapıyorum ana yok..Mesela dün gece 2den 4 e kadar uyutmaya çalıştım anca uyudu ve 5 buçukta uyandı tekrar pışpışladım son 7 de kalktık genel böyle

Gizem T.
26 Temmuz 2026 21:55
Merhaba, sizi cok iyi anliyorum biz 13 ayı geçtik meme emmiyor zaten ama mama veriyorum uyutuyorum gece beslemesini kaldirmaya cabaliyorum ama gece 2 den sonra oyle cok uyaniyor ki mahvoluyorum gece, yani 1 yastan sonra duzene giriliuor dendi ama maaleswf henuz o duzeni goremedim bende

Derya ç.
26 Temmuz 2026 21:58
Merhaba, sizi cok iyi anliyorum biz 13 ayı geçtik meme emmiyor zaten ama mama veriyorum uyutuyorum gece beslemesini kaldirmaya cabaliyorum ama gece 2 den sonra oyle cok uyaniyor ki mahvoluyorum gece, yani 1 yastan sonra duzene giriliuor dendi ama maaleswf henuz o duzeni goremedim bende

Gizem T.
26 Temmuz 2026 22:08
O kadar yoruldum ki zaten gıda alerjisi beni yeterince yormuştu bundandır dedim ama yok şimdi ek gıdada dikkat ediyorum hiçbir değişiklik yok her ay doktora söylüyorum geciçek diyor.Bi dişten diyor bi alerjiden diyor derdimi anlatamıyorum oğlum doğduğundan beri bu döngüde diyorum ama yok anlatamadım
N
Nilay O.
26 Temmuz 2026 22:10
Sizi çok iyi anlıyorum ikizlerimden biri doğdığundan beri çok sık uyanan bir bebekti ve uzun zaman böyle devam etti dr larda çare aradık bulamadık en son destiksiz uykuya alıştırdık o biraz rahatlattı ve yatağını değiştirdik o da biraz faydalı oldu şuan 2.5 yaşında ama hala uyanır geceleri tabi eskisi kadar sık değil ama ikizi deliksiz uyur biraz çocuktan çocuğada değişiyor galiba birde ek gıdada bizde çok çektik yemezdi en son mama sandalyesini kaldırdım öyle yemeye başladı belki kendini özgür hissettiği içindir bilmiyorum

Gizem T.
26 Temmuz 2026 22:12
O kadar yoruldum ki zaten gıda alerjisi beni yeterince yormuştu bundandır dedim ama yok şimdi ek gıdada dikkat ediyorum hiçbir değişiklik yok her ay doktora söylüyorum geciçek diyor.Bi dişten diyor bi alerjiden diyor derdimi anlatamıyorum oğlum doğduğundan beri bu döngüde diyorum ama yok anlatamadım

Derya ç.
27 Temmuz 2026 02:42
Sizi çok iyi anlıyorum ikizlerimden biri doğdığundan beri çok sık uyanan bir bebekti ve uzun zaman böyle devam etti dr larda çare aradık bulamadık en son destiksiz uykuya alıştırdık o biraz rahatlattı ve yatağını değiştirdik o da biraz faydalı oldu şuan 2.5 yaşında ama hala uyanır geceleri tabi eskisi kadar sık değil ama ikizi deliksiz uyur biraz çocuktan çocuğada değişiyor galiba birde ek gıdada bizde çok çektik yemezdi en son mama sandalyesini kaldırdım öyle yemeye başladı belki kendini özgür hissettiği içindir bilmiyorum

Derya ç.
27 Temmuz 2026 02:43
Baska doktora goturun bence fikir almak icin

Gizem T.
29 Temmuz 2026 10:23
Başka doktor da her bebek aynı değildir oğlunuz demekki böyle yani dedi🤦♀️pek iç açıcı yani😂(teşekkür ederim)
Yükleniyor...