Uyku Sorunu ve Beslenme

248 görüntüleme
Derya ç.

Derya ç.

26 Temmuz 2026 21:48
Oğlum 7ay 20 günlük hâlâ gece 4-5 defa uyanır geri uyuması çok zor olur emziririm sallarım kucağımda pışpışlarım yok yani hep böyle..Akşam 19:30-20:00 arası uyutuyorum gündüz 3-4 uyku yapar 1 uyku maksimum 40 dk oda en fazla yani..Birde beyaz gürültü ile yatakta uzanarak iyice koynuma sokulup emerek uyur..Sanırım Buda bir sorunmuş kendini güvende hissetmiyor çok sıkı sarılmamı istiyor Ozaman erken uykuya dalıyor…Ekstra beslenme ek gıda zorla yediriyorum kaşığa ağzını açmıyor blw ile ne yemişse diğer türlü şaklabanlık yapıyorum 2-3 kaşık anca…uykusuzluğa artık sabrım kalmadı çok yorgunum tükendim hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum herşeyi denedim.Uyku saatine yakın çok uyarılmamasına,masaj,gaz,banyo,uyku saati vs vs dikkat etmem gereken ne varsa yapıyorum ana yok..Mesela dün gece 2den 4 e kadar uyutmaya çalıştım anca uyudu ve 5 buçukta uyandı tekrar pışpışladım son 7 de kalktık genel böyle
Gizem T.

Gizem T.

26 Temmuz 2026 21:55
Merhaba, sizi cok iyi anliyorum biz 13 ayı geçtik meme emmiyor zaten ama mama veriyorum uyutuyorum gece beslemesini kaldirmaya cabaliyorum ama gece 2 den sonra oyle cok uyaniyor ki mahvoluyorum gece, yani 1 yastan sonra duzene giriliuor dendi ama maaleswf henuz o duzeni goremedim bende
Derya ç.

Derya ç.

26 Temmuz 2026 21:58
Gizem Tunadan
Merhaba, sizi cok iyi anliyorum biz 13 ayı geçtik meme emmiyor zaten ama mama veriyorum uyutuyorum gece beslemesini kaldirmaya cabaliyorum ama gece 2 den sonra oyle cok uyaniyor ki mahvoluyorum gece, yani 1 yastan sonra duzene giriliuor dendi ama maaleswf henuz o duzeni goremedim bende
O kadar yoruldum ki zaten gıda alerjisi beni yeterince yormuştu bundandır dedim ama yok şimdi ek gıdada dikkat ediyorum hiçbir değişiklik yok her ay doktora söylüyorum geciçek diyor.Bi dişten diyor bi alerjiden diyor derdimi anlatamıyorum oğlum doğduğundan beri bu döngüde diyorum ama yok anlatamadım
Gizem T.

Gizem T.

26 Temmuz 2026 22:08
Derya Çataltepe
O kadar yoruldum ki zaten gıda alerjisi beni yeterince yormuştu bundandır dedim ama yok şimdi ek gıdada dikkat ediyorum hiçbir değişiklik yok her ay doktora söylüyorum geciçek diyor.Bi dişten diyor bi alerjiden diyor derdimi anlatamıyorum oğlum doğduğundan beri bu döngüde diyorum ama yok anlatamadım
Cok haklisiniz ben de bay bay night falan sordum ama hicbir doktor önermedi maalesef :( insallah bir an evvel düzelir
N

Nilay O.

26 Temmuz 2026 22:10
Sizi çok iyi anlıyorum ikizlerimden biri doğdığundan beri çok sık uyanan bir bebekti ve uzun zaman böyle devam etti dr larda çare aradık bulamadık en son destiksiz uykuya alıştırdık o biraz rahatlattı ve yatağını değiştirdik o da biraz faydalı oldu şuan 2.5 yaşında ama hala uyanır geceleri tabi eskisi kadar sık değil ama ikizi deliksiz uyur biraz çocuktan çocuğada değişiyor galiba birde ek gıdada bizde çok çektik yemezdi en son mama sandalyesini kaldırdım öyle yemeye başladı belki kendini özgür hissettiği içindir bilmiyorum
Gizem T.

Gizem T.

26 Temmuz 2026 22:12
Derya Çataltepe
Baska doktora goturun bence fikir almak icin
Derya ç.

Derya ç.

27 Temmuz 2026 02:42
Nilay Orçan
Sizi çok iyi anlıyorum ikizlerimden biri doğdığundan beri çok sık uyanan bir bebekti ve uzun zaman böyle devam etti dr larda çare aradık bulamadık en son destiksiz uykuya alıştırdık o biraz rahatlattı ve yatağını değiştirdik o da biraz faydalı oldu şuan 2.5 yaşında ama hala uyanır geceleri tabi eskisi kadar sık değil ama ikizi deliksiz uyur biraz çocuktan çocuğada değişiyor galiba birde ek gıdada bizde çok çektik yemezdi en son mama sandalyesini kaldırdım öyle yemeye başladı belki kendini özgür hissettiği içindir bilmiyorum
Onuda denedim biliyormusunuz 🤦♀️beşikte uyurdu belki rahat değil yada duygusal kaygı yalnızlık hissediyor diye yanımda uyuttum ve hâlâ yanımda alıştı çünkü..Bazen kucakta, bebek arabasında dışarda beslemeye çalışıyorum ama yine kendi isteğiyle bile bile ağzını açmıyor..Bilmiyorum ama artık böyle yani yapısı demeye başladım şuan yine uyandı mesela bakalım kaça kadar uyutmaya çalışacağım..teşekkür ederim
Derya ç.

Derya ç.

27 Temmuz 2026 02:43
Gizem Tunadan
Baska doktora goturun bence fikir almak icin
Başka doktor da her bebek aynı değildir oğlunuz demekki böyle yani dedi🤦♀️pek iç açıcı yani😂(teşekkür ederim)
Gizem T.

Gizem T.

29 Temmuz 2026 10:23
Derya ç
Başka doktor da her bebek aynı değildir oğlunuz demekki böyle yani dedi🤦♀️pek iç açıcı yani😂(teşekkür ederim)
Ya gercekten mi aahahah ya 🤣 Allah sabir versin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir