Uyku Sorunu Lütfen Bilgisi Olan Yardımcı Olabilir mi 🙏
344 görüntüleme
E
Esra A. ..
21 Nisan 2026 11:46
Uyku eğitimi alan var mı arkadaşlar?Eğitim denilen şeyde kast edilen basamaklar neler ..Nasıl eğitim vermeliyiz bilgisi olan var mı ?Sallamadan uyutmak yada emzirmeden uyutmak istiyorum..Tükenmiş durumdayım 🥹🥹😢Yardmcı olabilecek olan var mı 🙏
M
Merve
21 Nisan 2026 12:11
Uyku eğitimi çocuğun herhangi bir destek olmadan uyumayı öğrenmesidir. Burada destek meme emzik sallama pış pış gibi şeyler olabilir . Çocuk bunlardan herhangi biri olmadan uyuyamıyorsa desteğe bağımlı demektir. Biz yetişkinler gibi uykuya geçmeyi yada uyanınca uyumaya devam etmeyi bilerek doğmuyorlar maalesef.Uyku eğitiminde çeşitli yöntemler var hepsinin ortak noktası bebeği ağlatmadan eğitim vermenin mümkün olmaması bununla alakalı pek çok sosyal medya hesabı var internette aratırsanızda çeşitli ekollere ait eğitimleri görebilirsiniz. Bu sürece hazır olup olmadığınızı iyi düşünün başlayıp bırakmak mental açıdan daha zorlu . Özetle demek istediğim gerçekten araştırmadan bebeğinizi ağlatmadan uyku eğitimi verebilirsiniz diyenlere itibar etmeyiniz
G
Gülşah ..
24 Nisan 2026 20:44
Ayni sizin durumunuzu yasarken instagramdan buldugum bi egitmenle anlstim ucret gonderdim cocugu aglatmiyoruz dedi:) bana belli saat araliklarinda uyanik kalmasi gerektigini bu saatlere alistirmami ve haftaya egtime baslayacagimizi soyledi cocugumu onun isteidgi kadar uzun uykusuz kalamiyor ama ben bunu kadina [anlatmiyordum.alisacak](anlatmiyordum.alisacak) onun uyku saat araligi yeni dogana uygun artik 4 aylik buna uymali diye direttikce cocuk dah cok huysuzlasti normal sartlarda gece 4 5 saat deliksiz uyuyan cocugum gitti yerine 20 dakikada bir ciglik atan bi bebek geldi eski halinden de kotubolunca bense gerildim ben basaramiyorum ben gerildigim ixin oluyor diye kendimi daha cok sucladim . Belli sartlara uydurmaya calisan egitmenle calismayin sizin bebeginizin duzenini anlayabilen gozlem yapan biriyle calisin. Sadece bi belgeylemi bunu yapiyor psikoloji alaninda bi kariyeri varmi hangi sistemle ilerliyor iyice irdeleyin
E
Esra A. ..
24 Nisan 2026 20:55
Ayni sizin durumunuzu yasarken instagramdan buldugum bi egitmenle anlstim ucret gonderdim cocugu aglatmiyoruz dedi:) bana belli saat araliklarinda uyanik kalmasi gerektigini bu saatlere alistirmami ve haftaya egtime baslayacagimizi soyledi cocugumu onun isteidgi kadar uzun uykusuz kalamiyor ama ben bunu kadina [anlatmiyordum.alisacak](anlatmiyordum.alisacak) onun uyku saat araligi yeni dogana uygun artik 4 aylik buna uymali diye direttikce cocuk dah cok huysuzlasti normal sartlarda gece 4 5 saat deliksiz uyuyan cocugum gitti yerine 20 dakikada bir ciglik atan bi bebek geldi eski halinden de kotubolunca bense gerildim ben basaramiyorum ben gerildigim ixin oluyor diye kendimi daha cok sucladim . Belli sartlara uydurmaya calisan egitmenle calismayin sizin bebeginizin duzenini anlayabilen gozlem yapan biriyle calisin. Sadece bi belgeylemi bunu yapiyor psikoloji alaninda bi kariyeri varmi hangi sistemle ilerliyor iyice irdeleyin
G
Gülşah ..
24 Nisan 2026 20:56
Insallah.
H
Hatice Ö.
24 Nisan 2026 21:25
Ben kendi araştırmalarımla 6. Ayda ikizlerime uyku eğitimi verdim şimdi 21 aylık oldular uyku sorunumuz yok Uyku Eğitimi başlığında nasıl ilerlediğimi detaylı anlatmıştım dilerseniz okuyabilirsiniz faydası olacaktır
E
Esra A. ..
24 Nisan 2026 21:30
Ben kendi araştırmalarımla 6. Ayda ikizlerime uyku eğitimi verdim şimdi 21 aylık oldular uyku sorunumuz yok Uyku Eğitimi başlığında nasıl ilerlediğimi detaylı anlatmıştım dilerseniz okuyabilirsiniz faydası olacaktır
Yükleniyor...