Uyku Sorunu

224 görüntüleme
Ş

Şüheda A. O.

13 Ağustos 2026 16:00
Bebeğim 58 günlük oldu. Gece 3ten beri uyuması bunu ara ara yaşıyoruz. Gündüzde 5 dakika 10 dakika en fazla yarım saat şeklinde uyumakta. Huzursuz oluyor napacağımı bilmiyorum bir öneriniz var mı çok yorgun hissediyorum kendimi o da yorgun geliyor. Uyku rutini mi oluşturmam gerekiyor napmalıyım
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
14 Ağustos 2026 16:22
Bebeğin 58 günlük ve uyku sorunları yaşıyorsan, yalnız değilsin! Bu dönemde bebeklerin uyku düzeninde değişiklikler olması normaldir.

İlk olarak, bebeklerin gündüz uykusu genellikle 2-3 saat, gece uykusu ise 8-12 saat civarındadır.
Ancak 58 günlük bebeklerde uyku düzeninin tam olarak oturması beklenmez.

Şu önerileri deneyebilirsin:

1. Uyku ortamı oluştur: Bebeğin için rahat ve sakin bir uyku ortamı yarat. Odanın sıcaklığını, nemini ve ışık seviyesini kontrol et.
2. Rutin oluştur: Evet, uyku rutini oluşturmak faydalı olabilir. Bebeğinizi her gün aynı saatlerde yatırarak bir uyku rutini oluşturmaya çalış.
3. Bebeği aşırı uyarma: Gündüzleri bebeği fazla uyarıcı şeylerle meşgul etmeyerek, uyku zamanı geldiğinde daha kolay uyumasını sağlayabilirsin.
4. Kendi kendine uyumayı öğret: Bebeğinizi kendi kendine uyumayı öğrenmesi için, uyku zamanında yanından ayrılarak bunu destekleyebilirsin.

Yorgunlukla başa çıkmak için de kendine iyi bak, dinlenmeye çalış ve partnerinden destek al.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
D

Dilara G.

16 Ağustos 2026 08:52
Aynı şekilde benimkide 4 yaş kızımda var gün içinde perişanım zamanla geçecek inşallah benim yoruluyor kucakta uyuyor bazen sallanan hamak var koyunca 5 dk sonra gözünü açıyor geçen hafta tansiyonum düştü ve hastanaedeydik hastalandım .Uyumuyor Allah yardım etsin hepimize
D

Dilara G.

16 Ağustos 2026 08:52
53 günlük benimkide
D

Dilara G.

16 Ağustos 2026 08:53
Kundak seviyor mu bazen öyle uyuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir