Uyku Sorunu

118 görüntüleme
Hale A.

Hale A.

12 Mayıs 2026 19:08
Bebeğim 69 günlük. Gündüz ve akşam uykularında çok büyük sıkıntılarımız var. Gündüz kucakta uyursa uyur o da yarım saat kadar. Bu şekilde gündüz toplam 2 saat falan uyuyor. Akşam hiç uyumuyor. Bazen 9 da bazen gece 11 i buluyor. Çok yoruldum. Ne yapsam olmuyor.
Çilem K.

Çilem K.

12 Mayıs 2026 20:42
Üzgünüm dayanmaktan başka çare yok zamanla geçiyor 沈 ama biz anneleri yıkıp savurup harcayıp geçiyor. Hiçbirşeyi yanlış yapmıyorsunuz bebekler böyle 
Hale A.

Hale A.

13 Mayıs 2026 09:58
Çilem Karabulut
Üzgünüm dayanmaktan başka çare yok zamanla geçiyor 沈 ama biz anneleri yıkıp savurup harcayıp geçiyor. Hiçbirşeyi yanlış yapmıyorsunuz bebekler böyle 
Bazı bebekler ana kucağında bile uyuyor. Onları görünce ben nerde yanlış yapıyorum diye sorguluyorum
S

Sedanur K.

Premium Üye
13 Mayıs 2026 11:12
Yanlış olan bir şey yok inanki. Benim bebeğim bugün 12 haftalık oldu gece gündüzü hep bilen gece uykusunu sabaha kadar uyuyan bebek bunu bölmeye başladı gündüz blok uykuları varken şimdi 4-5 defa yarımşar saat uyuyor bir de akşam olunca bağırarak ağlaması cabası..
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir