Uyku Sorunu

211 görüntüleme
R

Rahime K.

29 Nisan 2026 20:59
Arkadaşlar benim bebeğim tam 4 ay doldu 5. Ayından iki gün aldı şimdi doğduğu günden bu yana hiç bir gece baştan sona kadar asla uyumadı iki üç saat en fazla uyuyup kalkıyor emmek istiyor ilk uyanması normal emziriyorum yatıyor ikinci uyanisinda gaz sancısı başlıyor uyuyana kadar ölüyorum ve sürekli uykuda inliyor bu 20 gününü doldurduktan bu yana böyle yani artık kafayı yicem hiç bir zaman ilk uykudan sonra bir defada birgün sancısız gecirdigini görmedim bazen gündüz iyiydi artık gündüzde sancı çekiyor yani ne yapacağımı bilmiyorum uykumuz yok doktor bey diyor ya yutube videolarinda dördüncü aydan sonra gece boyu yatabilir diye biz ne zaman onu gorecez ben çok zorlanıyorum uykum kalmadı dinleniyorum sütüm azalıyor bu defa dinlemeyince ayrıca bu gaz sancısı ne zaman bitecek benim gibi olan ve önerisi olan varmı
S

Seyhan K.

29 Nisan 2026 21:01
Peobiyotik damla vermeyi denediniz mi aceba

Biz çok faydasını gördük

Symbiosys bifidrop bir bakın derim ben günde toplamda 2-3 damla kadar veriyordum

8 damla yazıyor ama o kadar vermenize gerek yok bence
B

Beyza E.

29 Nisan 2026 21:02
Benim bebeğim de aynı yalnız değilsiniz çözümünü bulamadım bide demir ilacıyla kabızlık dahil oldu hayatımıza iyice zorlaştı herşey
R

Rahime K.

29 Nisan 2026 21:05
Seyhan Kaplan

Biz çok faydasını gördük

Symbiosys bifidrop bir bakın derim ben günde toplamda 2-3 damla kadar veriyordum

Ya denemedik damla ve probiyotik kalmadı bu dediğinizi kullanmadım ama en az sekiz tane gaz damlası iki üç tane probiyotik kullandım hiç bana mısın demiyor bebeğim bide erkek daha zor oluyor diyorlar
R

Rahime K.

29 Nisan 2026 21:06
Beyza E.Ç
Benim bebeğim de aynı yalnız değilsiniz çözümünü bulamadım bide demir ilacıyla kabızlık dahil oldu hayatımıza iyice zorlaştı herşey
Ya demir damlası mi yoksa başka bir ilaç mı
R

Rahime K.

29 Nisan 2026 21:09
Seyhan Kaplan

Biz çok faydasını gördük

Kaç günde fayda ediyor peki bu damla
B

Beyza E.

29 Nisan 2026 21:11
Rahime Korkmaz
Ya demir damlası kullanıyorum bende oda öylemi yapıyor daha
Doktor [4.ayda](4.ayda) demir reçete ederken kabızlık yapabilir dedi bize 2 farklı ilaç kullandık ilkinde beş gün kaka yapmadı kıvrandı sancıdan bıraktık diğer ilaçla 3 güne indi biraz daha iyi gibi ama demir ilacına başlamadan önce günde 3 4kez sıvı kaka yapıyordu ,benim bebeğim de erkek ve doğduktan 10 gün sonra felan aşırı gazlandı probiyotik kullanıyorum, ayaklarının altına acı elma yağıyla yatmadan masaj yapıyorum birazda kendi hareketlenince dönem dönem sancısı hafifler gibi oluyor
S

Seyhan K.

29 Nisan 2026 21:17
Rahime Korkmaz
Ya denemedik damla ve probiyotik kalmadı bu dediğinizi kullanmadım ama en az sekiz tane gaz damlası iki üç tane probiyotik kullandım hiç bana mısın demiyor bebeğim bide erkek daha zor oluyor diyorlar
Benim de erkek bebek bizde çok faydasını gördük

Ve kesinlikle sabah uyandığı gibi güzel bir love masajı yapın

Onunla bütün içindekileri çıkarıyordu

Ve mümkünse anne hariç baba veya başka biri varsa yapsın
S

Seyhan K.

29 Nisan 2026 21:18
Rahime Korkmaz
Kaç günde fayda ediyor peki bu damla
Bende hemen fayda etmişti

Hatta ishal olduğu süreçlerde de verdim direk etki etti

Ve dediğim gibi ben 2-3 damla kullanıyordum
Diğer dikkat etmen gereken husus memeyi tam kavrıyor mu siz uyku haliyle memeyi tam kavratmamışssan hava kaçıp gazı artırıyor olabilir
Bu durumu da gözden geçirin
R

Rahime K.

29 Nisan 2026 21:40
Seyhan Kaplan
Bende hemen fayda etmişti

Hatta ishal olduğu süreçlerde de verdim direk etki etti

Ve dediğim gibi ben 2-3 damla kullanıyordum
Diğer dikkat etmen gereken husus memeyi tam kavrıyor mu siz uyku haliyle memeyi tam kavratmamışssan hava kaçıp gazı artırıyor olabilir
Bu durumu da gözden geçirin
Kavratiyorum gazını çıkarmadan da yatirmiyorum ama bilmiyorum yinede tabiki olabilir
A

Asya K.

29 Nisan 2026 21:46
Benim bebeğim de aynı 3 saatte bir uyanıyor gecelerı emmek istiyor. Uyanırken de ayaklarını yatağa vuruyor gaz sancısndan sonrada uyumuyor. Çözüm bulamadan bende buna
M

Melike

30 Nisan 2026 03:43
Merhaba https://youtu.be/IqomIMzmTa0?si=FeGZVAHUkyrgVAJs benim bebeğim bu seste duruyor ve uyuyor ana rahmi sesi çok sakinleşiyor umarım sizdede işe yarar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir