Uyku Sorunu

96 görüntüleme
R

Rüya D. A.

19 Aralık 2025 21:49
Merhaba
Bebeğim 3 aylık. Dün uyku eğitimlerine başladım. Gündüzleri sorun yok ancak gece uykusuna yatırdığımda maksimum 2 saat sonra uyanıyor besleyip geri yatırıyorum bu süreç böyle gece12 ye kadar devam ediyor. Yaklaşık1 aydır gece 12 de sadece bağırma ve ağlama var bu 2 saat boyunca sürüyor zar zor uykuya dalıyor. Bu süreci en sağlıklı şekilde nasıl atlatabiliriz?
T

Tuğba Y.

19 Aralık 2025 21:56
1 yaşında sadece benimle uyuyor yerine koymaya kalktığım an hemen uyanıyor ve korkar gibi ağlıyor
D

Duygu ..

19 Aralık 2025 21:59
2.5 aylık oldu benim bebeğimde 1.30 a kadar uyumuyor tam o saatte uyuyor sabah 7-8 gibi uyanıyor gece uykusunu erkene nasıl çekeceğim çekersem gece uyanır mı ?
Tuğçe A. .

Tuğçe A. ..

19 Aralık 2025 22:44
Benim kızımda benimle uyuyo yatağa koyduğum anda uyanıyor uyku eğiti vermedim ama geceyle gündüzü az çok biliyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Aralık 2025 23:01
6 Aydan önce uyku eğitiminden bahsetmek imkansız. Fakat uykurutni oluşturup ona göre davranış geliştirebilirsiniz. Bu dönemler yeni şeyler öğrendikleri algılarının açık olduğu dönemler ve kesintisiz uyku hayal açıkçası :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir