Uyku Sorunu
138 görüntüleme
L
Leyla.ekin
1 Aralık 2025 16:57
40 gunluk bebeğim özellikle sabahları uyandıgında ve aksam ustu 3 4 saat uyumuyor hatta bugun 6.30 gibi kalkıp 13.40 gibi anca uyudu bazen gayet keyifli bazen gaz sancısından ki gazını da atıyor aslında baya büyük insan gibi..gaz oldugunda anlıyoruz ama keyfi yerindeyken uyumamasını anlamıyoruz böyle bir durum yasayan var mı normalde 1 saat falan uyanık kalması normal diyor doktorlar ama
M
Melek
1 Aralık 2025 17:31
Merhabalar gece uykusu nasıl eger gece uzun uyuyor ise ona yetiyordur büyük ihtimsl uyksuu o yüzden gündüz uyumuyordur

Yasemin K.
1 Aralık 2025 17:48
Gece uykusu yetiyorsa diye bir şey yok. Bebekler uyur, uyumak onların doğasında var. 40 günlük bebeğin uyanık kalsa süresi maksimum 45 dakika. Bu süreyi geçerseniz uyumakta zorlanır. Mümkünse sizin kucağınızda uyusun, aşırı uyaran olmasın, uykusu gelince uyutun. Ya da neyi yanlış yapıyorsunuz tekrar gözden geçirin.
Ş
Şeyda N. B.
1 Aralık 2025 18:05
Benim bebeğim 2 aylıkaynı sorun bendede oldu daha yeni yeni uykusu iyileşti. Bende sizin gibi diyordum hatta bebeğim uykusu olduğu halde direniyordu uykuya ağlama krizi oluyordu gözüne kadar şapkayı çekip kundaklayıp ayakta piş pişliyorduk anca uyuyordu. Şimdi daha iyi ana arada onatakları geliyor
L
Leyla.ekin
1 Aralık 2025 18:56
Gece uykusu iyi yani ilk uykusu 4 saat sonrasında 2 saat falan..gunduz de oynuyo yani elleri ayakları ama huzurlu cogu zaman esniyo ama aglama yok neredeyse 2 2.5 saatten sonra başlıyo esneyip aglamaya.. bu arada he kucakta uyuyo zaten ya memede ya da omuza kafayı koyunca.. Allah razı olsun sizlerden..etiket yapamıyorum Rabbim bütün bebek ve cocuklara saglıklı huzurlu ömür versin..
A
Aslı Y.
1 Aralık 2025 20:54
Benim bebeğim 50 günlük aynı şeyleri bende yaşıyorum :( hatta nerede yanlış yapıyorum diye sürekli soruyorum kendime öğlen uyuyor dediğiniz gibi sadece gündüzleri oda yarım saat belki tüm gün ayakta kucakta olduğu sürece ağlıyor diyemem.Yeni nesil çocukları farklı gerçekten ne yapacağız bilmiyorum 🫠
L
Leyla.ekin
2 Aralık 2025 02:02
Ya uyuması da lazım işte anne babayla vakit gecirmek mi hoslarına gidiyo bilmiyorum ama yasemin hanımın dediği mantıklı olabilir 45 dk yı gecince belki uyutması zorlasıyodur.. bi de beyfendi uyanıkken cok kucak da istemiyo koltuga koyup yanındayız öyle kendi kendine oynuyo gulumsuyo sanki bişiler anlatcakgibi bi sesler cıkarıyo bazen oyun oynaması bitmeden kucaga alınca bagırmaya baslıyo kafasını sallayıp duruyo rockcılar gibi.. gercekten değişikler biz de böyleydik acaba..@Aslı Yavuz