Uyku Sorunu

96 görüntüleme
T

T.

20 Kasım 2025 18:24
3 ay 3 haftalık bebeğim her zaman derin uykuya geçtiği saatte uyuyor fakat yarım saat sonra kalkıyor yarım saat bir saat uykuya dalamıyor uyuyor 5 dakika sonra tekrar kalkıyor sebebi nedir gazlı bir bebek değil
G

Gdkmc

20 Kasım 2025 18:27
16.hafta uyku gerilemesini erken yaşıyor olabilir büyüme atağı yani.
T

T.

20 Kasım 2025 18:29
Kaç hafta sürer peki
E

Ebru Ç.

20 Kasım 2025 18:30
Bu ataklar hiç geçmiyor bacım uyku gerilemesi diyolar tam geçti diyosun diş geliyo rahatladı diyosun 2. 3. 10. Diş derken bi bakmışsın 3 yaşında 😂 bizimki 7 buçuk aylık ben saldım oluruna
G

Gdkmc

20 Kasım 2025 18:32
Bebekten bebeğe değişir ona bir şey diyemiyorum sadece biraz sabırlı olun mutlaka düzene binecektir
S

Sevgi K.

20 Kasım 2025 18:47
Ebru hanım benim kızım da 7 buçuk aylık emerek uyumsya alıştı diş vs derken uyku eğitimini de denemek istedim ama çok ağlıyor kıyamadım siz ne yapıyorsunuz siz de zorlanıyor musunuz dönemsel birşey mi
A

Ayşenur T.

20 Kasım 2025 18:59
Bebegjm 3 ay 6 günlük. Yaklaşık iki haftadır dediğiniz sorunları birebir yaşıyorum. hatta hamak mı alsam acaba diye düşünüyorum emzirirken hafif sallıyorum onun dışında sallamıyordum bu kaz sallanmaya alışırsa diye çekiniyorum kafamda deli sorular. Kemede tuttuğum sürece sorun yok uyuyor ki şu an size öyle cevap veriyorum. Birazdan yatağa yatıracağım vee diye gözlerini açıp ağlayacak kesin.
E

Ebru Ç.

20 Kasım 2025 19:30
Benimki kundak istiyo tekrardan bende öyle uyutuyorum ama gece çok bağırarak uyanıyor uykuda aslında gözler kapalı ama bağırıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir