Uyku Sorunu

162 görüntüleme
Ü

Ümmühan G.

6 Kasım 2025 10:25
Bebeğim 8 haftalık. 1 haftadır gündüz uykusu yok denecek kadar az. 1 saat uyutma çabam sonrası max 20dk uyuyor. Akşam 7den sonra gece uykusuna geçiyor o biraz daha düzenli. Böyle bir değişiklik yaşayan oldu mu bebeğinde? Bir anda kesildi gündüz uykuları
A

Ayşegül Ü.

6 Kasım 2025 10:33
8.hafta atak haftası, onu yaşıyor olabilirsiniz, benim bebeğim de o haftalarda az uyuyordu, aynı zamanda gaz problemi de olabilir
Ü

Ümmühan G.

6 Kasım 2025 10:50
8. Hafta atağı ile okuduğum her şeyi birebir yaşıyoruz haklısınız sanırım. Gaz sorunu pek yaşamıyoruz şükür🧿
H

Hümeyra T.

6 Kasım 2025 10:56
Aynı durumu yaşadık sırf uyusun diye gündüzleri ayağımda sallayıp uyanana kadar bekliyorum. Bu şekilde uyudugu 1saat uyuyor, aksi durumda 20-30dkk.
F

Fatma S.

6 Kasım 2025 12:11
Benim bebeğimde ikinci ayında gündüz uykuları hiç yoktu memede uyur bıraktığım anda uyanırdı ne yapsam artık yatıramazdım akşam ezanıyla beraber yatardı akşam uykuları düzenliydi 3.aya girince düzeldi çok şükür
B

Büşra M. Ç.

6 Kasım 2025 13:13
Osman Gönülal’ın uyku beklentisi videosu var ona bi bakın isterseniz. 2-3 aylık bebekler için gündüz yarım saat- 1 saat sürecek3-4 şekerleme normal diyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir