Uyku Sorunu

126 görüntüleme
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 19:50
Oğlum daha 2 aylık küçük biliyorum ama yinede fikir almak istedim. Gündüzleri kucağım dışında uyumuyor. Beşikte en fazla yarım saat bazen bırakınca direk uyanıyor. Ama benim kucağımda 2 saat kadar uyuyabiliyor. Gece uykusuna geçerken sorun yok uyuduktan sonra beşikte uyuyor. Gündüz için ne yapabilirim
A

Ayşe N. C.

19 Ağustos 2025 19:53
Bacım çözüm bulursan bura yaz hepimiz buradayız
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 19:54
Ayşe Nur Cellat hepimizin sorunu bu galiba 😂
B

Büşra K. ..

19 Ağustos 2025 19:58
Merhaba gündüz iyice daldıktan sonra odayı karartıp loş ışık açıp hafif pış pış sesiyle uyutmayı deneseniz bir de beşiğine alırken yavaşça önce popo sonra gövdesini koysanız gözleri açıldığı an eğer ağlamıyorsa müdahale etmeden dalmasını beklerseniz dalacaktır ben de işe yaramıştı bebeğiniz 2 aylıkmış moro refleksi de vardır yarım kundak çok işe yarar Ayşenur Hanım ha bir de 0-3 ay yenidoğan sayıldığı için uyku düzeninin oturmaması gayet normal
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 20:02
Merhaba Büşra Hanım uyku düzeni beklemiyorum inanın ki. Sadece gündüz benim kucağımda 2 saat uyurken tek başına beşiğinde ya da yatağında uyumadığı için yazmak istedim. O dediklerinizi hep yaptım ama yok fal taşı gibi açıyor gözlerini
Ş

ŞuraK

19 Ağustos 2025 20:14
Ablamın kızıda bu şekildeydi reflü yatagına koyup hafif sallamaya basladı sonra hemen uykuya geciyordu bir süre bekledikten sonda reflü yatagı ile beşiğine birakiyordu
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 20:18
Şura hanım reflü yatağı yoka ama denenebilir
Fadile B.

Fadile B.

19 Ağustos 2025 20:22
Kolunuza alışmış olabilir eski ama etkili bir yöntem bi başörtü ya da Müslim bezi göğsünün arasına alıp 1 2 gün kalsın sonra her uyruurken burnuna tut o koku geldikçe yatağında uyur
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 20:26
Fadile hanım evet onu yaptım ama göğsüme koymak hiç aklıma gelmedi denicem
Fadile B.

Fadile B.

19 Ağustos 2025 20:33
Ben ağız bezi yapmıştım baya iyi geldi ama konu hemen gidiyordu başörtüsü daha kalıcı oluyor kokuda
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 20:35
Ben koydum ama göğsüme koyup yanına koymak hiç aklıma gelmedi. Normal kafama taktığım tülbent koymuştum
Fadile B.

Fadile B.

19 Ağustos 2025 20:38
Umarım yarar inşallah
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

19 Ağustos 2025 20:42
Benim kızımda 3 aylık gündüzleri çok kısaldı uykusu kucakta kalmak istiyor. Tüm gün kucak bize gece deliksiz uyku sunuyor o nedenle imkanım varken temas ihtiyacını vermeye çalışıyorum
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 20:44
Özlem hanım evet öyle gerçekten ama kucakta saatlerce uyuyup tek uyumaması insanı bazen yoruyor. Kahvaltı bile yapmama fırsat bile vermiyor
K

Kübranur ..

19 Ağustos 2025 21:17
Tabi imkan gerekiyor ama sallanan ana kucağı o dönem benim kurtarıcım olmuştu ilk üç ay çok aktif kullandım sonra da kendi durmak istemedi
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 21:23
Kübra hanım sürekli sallanmaya alışmadı mı
A

Ayse Ö. ..

19 Ağustos 2025 21:23
Benim bebegimde öyleydi hatta geceleri de öyle omzumuzda uyuyordu yün yumuşak yatak yaptırdık onda yavaş yavaş alıştı biraz biraz uyudu bide yan yatinca uyuyordu hala aynı yan yatar yatirinca hemen döner yanina. şimdi 5.5 aylık ama hala kucakta uyumak istiyor. Hem sicaktan uyuyamıyor bide dönmek istiyor uyurken hem rahatsiz oluyor ama yinede yatmak istiyor uykuya geçerken ağlaya ağlaya uyuyor. Çoğu 20 dk yarim saat anca uyuyor 1 saat uyuduğu cok nadir. Çocuğun fıtratı bence ne yaparsan yap değişmiyor bazen🥲
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 21:32
Ayşe Hanım inşallah öyle olmaz ya oğlum küçük dönemiyor ama kafasını hareket ettirirken zorlanıyor yine de vazgeçmiyor göğsümde uyumayı omzumda uyumayı seviyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir