Uyku Sorunu

65 görüntüleme
N

Nilüfer A. ..

27 Temmuz 2025 17:45
Selam canım anneler, bebegim 3,5 aylık gündüz uykuları inanilmaz kısa 20,25 dakika uyuyor sürekli. Ben yaninda olduğum zaman memede 2 saati bulduğu oluyor ancak uykulari o şekilde uzatabiliyorum. Var mı benim gibi olan nasıl çözüme ulaşacağım nolur yardım edin sosyal hayat sıfır
E

Elif S.

27 Temmuz 2025 18:24
7aylık olacağız, gündüz uykularını ayakta sallamayla devam ettiriyoruz, ayağında olan kişiyi kilitliyor kesinlikle. gece uykuları da %80 meme destekli, çok yorucu gerçekten sağlık olsun tabii dayanıp direnmeye çalışıyorum ama zor, çözüm bulamadım, takipteyim 👀
N

Nilüfer A. ..

27 Temmuz 2025 18:30
Ne zaman sona erecek bu durummm 🤯
N

Neslihan K. D.

27 Temmuz 2025 18:40
Bizde de durum bi ara öyleydi. Şimdi 5.aya girmek üzereyiz. Genellikle en kısa uyku 40 dakika en uzun da 2 saat yapıyor. Ben çözümü bebeğimi uyutacağım odanın perdelerini kapatarak bulmuştum. Ortam karanlık ve serin oluyordu ve erken uyandığı anda da uykusunun açılmasına izin vermeden poposuna pat pat pış pış yapıyordum. Halen kısa uykularında yaparım. Perde ya da panjur varsa onunla ortamı karartmanızı öneririm. Birde öyle deneyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir