Uyku Sorunu
131 görüntüleme
M
Merve G.
11 Temmuz 2025 19:51
2 buçuk aylık kızım var. 1 haftadır geceleri saat başı uyanıyor. Önceleri tüm gecede bir kere uyanırdı. Zıbınla yatıyor. Oda 25 derece. Neden olabilir
D
Didem A. ..
11 Temmuz 2025 20:01
Sıcaktan olabilir benim bebişte çok uyanmaya başladı bu aralar
A
Ahsen A. ..
11 Temmuz 2025 22:21
Osman hoca ne kadar atak haftalarına inanmasa da her bebek nedense bu dönemlerde aynı sorunları yaşıyor, be bu dönemlerden sonra bi gelişim kaydediyor 🫡 kızım 95 günlük oldu ve ben aşı yan etkisi demişTim Ama her bebek yaşıyor inanin o durumlari
M
Merve G.
12 Temmuz 2025 02:16
Değil mi. Bir anda oldu başladı. Bir sorunu var sandım ama yok. Kucaktan ayrılmıyor. Uyuyamıyor. Umarım kısa süreli olur🤕
D
Damla E. Y.
12 Temmuz 2025 04:09
merhaba kelebek kundak alabilirsiniz benim kızımda düzeltilmiş yaşı 2 aylık hala kelebek kundak yapıyorum elleri yüzüne temas etmeyince uyanmıyor alttan bacakları serbest bırakıyorum fermuarı açıp sıcak olduğu için
A
Ahsen A. ..
12 Temmuz 2025 10:30
Öyle Merve hanım biz şimdi biraz daha rahatız, sıcaktan uyanıyor ama krizli değil en azından
M
Merve G.
13 Temmuz 2025 01:20
Damla hanım aynı şekilde uyutuyorum bende. Kundak kullanıyorum. O bile rahatsız ediyor bu dönemde sanırım. Kucağımda uyuyor sadece. Onun dışında saat başı uyanıyor. Gerçekten şükür krizi değil en azından ama inşallah geçer çabuk