Uyku Sorunu

131 görüntüleme
M

Merve G.

11 Temmuz 2025 19:51
2 buçuk aylık kızım var. 1 haftadır geceleri saat başı uyanıyor. Önceleri tüm gecede bir kere uyanırdı. Zıbınla yatıyor. Oda 25 derece. Neden olabilir
D

Didem A. ..

11 Temmuz 2025 20:01
Sıcaktan olabilir benim bebişte çok uyanmaya başladı bu aralar
A

Ahsen A. ..

11 Temmuz 2025 22:21
Osman hoca ne kadar atak haftalarına inanmasa da her bebek nedense bu dönemlerde aynı sorunları yaşıyor, be bu dönemlerden sonra bi gelişim kaydediyor 🫡 kızım 95 günlük oldu ve ben aşı yan etkisi demişTim Ama her bebek yaşıyor inanin o durumlari
M

Merve G.

12 Temmuz 2025 02:16
Değil mi. Bir anda oldu başladı. Bir sorunu var sandım ama yok. Kucaktan ayrılmıyor. Uyuyamıyor. Umarım kısa süreli olur🤕
D

Damla E. Y.

12 Temmuz 2025 04:09
merhaba kelebek kundak alabilirsiniz benim kızımda düzeltilmiş yaşı 2 aylık hala kelebek kundak yapıyorum elleri yüzüne temas etmeyince uyanmıyor alttan bacakları serbest bırakıyorum fermuarı açıp sıcak olduğu için
A

Ahsen A. ..

12 Temmuz 2025 10:30
Öyle Merve hanım biz şimdi biraz daha rahatız, sıcaktan uyanıyor ama krizli değil en azından
M

Merve G.

13 Temmuz 2025 01:20
Damla hanım aynı şekilde uyutuyorum bende. Kundak kullanıyorum. O bile rahatsız ediyor bu dönemde sanırım. Kucağımda uyuyor sadece. Onun dışında saat başı uyanıyor. Gerçekten şükür krizi değil en azından ama inşallah geçer çabuk

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir