Uyku Sırasında Karın Ağrısı
117 görüntüleme
B
Büşra Ç.
16 Haziran 2025 13:51
Bebeğim 7 aylık. Yaklaşık 2 aydır özellikle
gece uykularında birden çok sesli bir şekilde ağlamaya başlıyor. İlk başlarda diş sancısından şüphelendim ama sonradan anladığım kadarıyla Gaz sancısı çekiyor. Çünkü ne zaman gazını çıkarmayı başarabilirse o zaman ağlamayı bırakıp geri uykuya dönebiliyor. Bu durum gündüz uykularında da bazen görülebiliyor ama gece uykularına göre daha az. 7 aylık bir bebekte Gaz problemi beklenmiyormuş ama masaj yapıp o gazı çıkarıncaya kadar ağlıyor. Ne yapmam gerekir? Verdiğim ek gıda öğünleri Gaz yapıyor olabilir mi?
gece uykularında birden çok sesli bir şekilde ağlamaya başlıyor. İlk başlarda diş sancısından şüphelendim ama sonradan anladığım kadarıyla Gaz sancısı çekiyor. Çünkü ne zaman gazını çıkarmayı başarabilirse o zaman ağlamayı bırakıp geri uykuya dönebiliyor. Bu durum gündüz uykularında da bazen görülebiliyor ama gece uykularına göre daha az. 7 aylık bir bebekte Gaz problemi beklenmiyormuş ama masaj yapıp o gazı çıkarıncaya kadar ağlıyor. Ne yapmam gerekir? Verdiğim ek gıda öğünleri Gaz yapıyor olabilir mi?
A
Aylin D.
17 Haziran 2025 08:37
Merhaba, bebeğinde besin alerjisi olabilir mi benim bebeğimin çoklu gıda alerjisi var bu tanıyı almadan önce bu sekildeydi özellikle geceleri gaz ve karın ağrısından kıvranıyordu meğerse yumurta alerjisi varmış ve ben hergün yumurta tüketiyordum emzirdiğim içinde sütten ona geçip bağırsaklarında tepkiye sebep oluyordu
F
Funda T.
17 Haziran 2025 10:03
merhaba kaçıncı ayda test yapıldı bende her gün yumurta tüketiyorum ve bebeğim çok gazlı
A
Aylin D.
17 Haziran 2025 10:09
5. ayda deri prick testi yaptırdık orada cıktı, illa ki yumurta olacak diye birşey söz konusu değil farklı besinlerde olabilir kaka da herhangi mukus veya kan var mı veya deride döküntü
F
Funda T.
17 Haziran 2025 10:12
kakada sadece mukus var ve sürekli huzursuz gazını çıkaramıyor ben yardım ediyorum masajlarla 4 ay 20 günlük kan döküntü vs yok
B
Büşra Ç.
17 Haziran 2025 10:12
Merhabalar cevap için teşekkür ederim. Ben alerjik bir reaksiyon göremedim yani deri de döküntü veya mukuslu kaka yok. Bu yüzden de bi alerji varsa gözlemleyemedim. Benim de bebeğim kendisi her gün yumurta yiyor.. acaba bu belirtiler olmadan da alerji olabilir mi
D
Dilara Ü.
17 Haziran 2025 10:36
Benım bebegımde 5 ay 24 günlük gazı bıtmedı derı testınde yumurta beyazı çıktı ama çoklu besin alerjisine kim bakar