Uyku Sıkıntısı

255 görüntüleme
M

Melisa

24 Haziran 2025 19:57
İyi akşamlar ‘ kızım 1 buçuk aylık. Gündüz ve gece uykusu çok güzel maşallah ama bir saat var ki o saatte asla uyluya geçiremiyorum. Neredeyse 1 aydır böyle saat akşam 6-6 buçuk da bir uyanıyor saaat 11 e kadar asla uyumuyor gece uykusuna asla geçiremiyorum başına gelen var mı (banyo denedim karanlık denedim loş ışık denedim hava aldırıp uyutma falan filan her yolu denedim ayalta da salladım) en son pes edip uyuyor
D

Dilek D.

24 Haziran 2025 20:00
Saatlerini kaydırın 8 de uyutmak istiyorsan oncekı uykusundan daha erken uyandır bi şekilde uyku saatini düzenle çizelgede yapabilirsin
M

Melisa

24 Haziran 2025 20:04
Saat 17 de de uyansa asla o saate kadar uyumuyor 10 buçuk 11 buçuk düşünün
M

Melike K.

24 Haziran 2025 20:08
Sabah erken kaldırın 5.30 gibi
M

Melike K.

24 Haziran 2025 20:09
Benimkiler o saatte uyanırlar 21.00- 21.30 gibi uyurlar
M

Melike K.

24 Haziran 2025 20:11
Ayrıca Osman hoca bir videosunda şunu demişti. İkinci aydan sonra gece gündüz kavramı başlar. O yüzden sabırlı olun, sabahları erken günaydın derse gece de ister istemez erken yatar
M

Melisa

24 Haziran 2025 23:43
5 buçuk çok erken canım ya bir bebek en geç 8 de kalkmalı uyku düzeni için sekiz iyidir 5 buçukta olmaz bir de ona alışıp uykusuz kalmak istemem 😂
Ayşegül A.

Ayşegül A.

26 Haziran 2025 06:35
Biz bazen 5 buçuk 7 arası uyanıyorz😂 beslenme saatine bağlı tabi.ama 5 te emiyorsa geri bi dha asla uyumuyor.ve gündüz uykumuz hiç yok.sizin en azından biraz var😅 akşama kadar uyutamıyoruz.sadece kucakta uyuyor 10-15 dkka gün boyu böyle.yatağa koyamıyorz anında uyanıyor.gündüz uzun uyumadığı için akşam 8 den sonra 9 gibi bayılıyor artık.uyuyunca da zor uyandırıyorum.41 günlüğüz bugün.pert haldeyim gündüz yemek yemeye bile zor fırsatımız oluyor.sürekli ağlıyor çnkü.sadece uyumasa öyle sessiz dursa tamam ama sürekli ağlıyor sadece memede susuyor.
P

Perihan Ç.

27 Haziran 2025 20:39
Benim ikizlerim de yaklaşık 3 ay kadar sürdü. Cadı saati olarak geçiyor sanırım. Uzun bir süre savaştım her şeyi denedim akşam olsun istemiyordum artık. 3,5 aylık olduklarında unuttular çok şükür
M

Melisa

27 Haziran 2025 21:44
Yaa inşallah inşallah 3 buçuk aya da razıyım yeterki bitsin
M

Melisa

27 Haziran 2025 21:45
Çünkü bende aynı durumdayım akşam olsun istemiyorum güzel yaz akşamlarının keyfini çıkaramaz oldum diğer bebeğimle vakit geçirmez oldum(21 aylık)
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 21:57
Benim kızım da öyleydi, cadı saati diye bir şey varmış, gerçekten akşam belli saatlerde hiç uyumuyordu ve uykusu da çok olduğu için aşırı huzursuzdu. 3aylık oldu kendiliğinden geçti. İstikrarla devam ettiğim tek şey o saatler gelince loş ışıklı yatak odasından asla çıkarmamak oldu, bir de beyaz gürültü
M

Melisa

27 Haziran 2025 21:59
İnanın saat 7 de odaya bir geçiyoruz 11 e kadar direniyor şuan 2 aya 10 gün kaldı 3 aya gün sayıcam çok sağolun 🥰 😭😭
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 21:59
Ben kolik sanmıştım ilk başta ama gaz sorunu da yoktu. Her gün her gün böyle olunca araştırdım ki cadı saatiymiş 😂
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 22:00
Aynı gerçekten dediğiniz gibi 11 gibi bayılırdı artık en son
M

Melisa

27 Haziran 2025 22:04
Ayy ayy aynı vallahi ilk basta kolik sandım ama gaz sancısı değil dedim bende şimdi de ayakta sallıyorum yok emziriyorum yok yatarak emzir ayakta emzir pış pışla beyaz gürültğ yok asla hiç biri işemiyor emziriyom uyur gibi oluyor beşiğe bi koyuyorum hiç uyumamış gibi gözler açılıuor ne zaman 11 e yaklaşıyor ki bazen 12 de oluyor bazen 10 buçuk o saatlerse deein uykuya geçiyor. Bir de bu süreç 18.30 da da başladığı oluyor artık ışık oldunuz bana şimdi yarı destek bu bana koymaz 😂😂
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 22:15
Aynı şeyler gerçekten her ben de öyledim hoplaya hoplaya emzirmeler 😂 he bir de bende hamak vardı ya onu kullandım, bayağı rahatlattı o bizimkini. Hamağı sanki battaniye arasında sallanıyormuş hissi vererek elimle ileri geri salladım yavaş yavaş, onun sayesinde yarım saat felan uyuyup daha rahat oluyordu uyanınca. Sonraki günler hamakta derin uykuya geçmeye başladı, iyice dalınca beşiğine alıyordum. İlk bebeğimde de çok faydasını gördüm o hamakların. Allah razı olsun icat edenden 😂
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 22:17
Melisa Hanım benim de diğer bebeğim 19 aylık. Kader ortağı gibiyiz 😂😂
M

Melisa

27 Haziran 2025 22:20
Yaa ilki şuan kaç aylık yasemin hanım 😭😭 gerçekten kader ortaklığı bu çok zor yorucu bir durum zaten insanı zorlayan iki bebeğin de küçük olması tam cadı saati denilen o saatlerse oğlumun da bana çok ihtiyacı oluyor belki ondan bu kadar takıyorum
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 22:41
Benim ilki 19aylık ikincisi 3aylık oldu bugün 🙂 ben de çok ihmal ettiğimi düşünüyorum ilk bebeğimi ya çok üzülüyorum hala alışamadım duruma. Oyun oynayamıyorum, doğru düzgün uykuya geçiremiyorum büyük bebeğimi. Vicdan azabı hep… yemek çeşidi sunamıyorum. Ailemden kimse yaşadığım şehirde yok, yalnızım. Bir de hastalık geçirdik büyük oğlumla beraber, öksürük grip. Küçük bebeğe geçmesin diye kırk takla attım. Çok zor günler…geçecek ama büyüyorlar. Seneye beraber oynayacaklar diye teselli ediyorum kendimi
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 22:45
İlk bebeğim hamileliğimin 4.ayında sütüm kesildiği için memeden ayrıldı bide. Daha yaşına bile girmeden. Çok ağlamıştım o zamanlar. Geçiyor ama yani zaman geçtikçe kısmet deyip geçiyor insan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir