Uyku Saatleri

73 görüntüleme
C

Cansu G.

8 Nisan 2026 14:16
Merhaba 20 aylık bebeğim var. Bu ay civarı bebeği olanlar uyku saatleriniz nasıl?
A

Arzu.G

8 Nisan 2026 14:19
[19.aydayiz](19.aydayiz) .sabah en geç 8 de uyanmış oluyor. Öğle uykusuna 12.30 -13.30 arasi yatıyor genelde 1.5-2 saat uyuyor bazen gece uyuyamadiysa 3 saati bulduğu da oluyor. Gece uykusuna 21.00-21.30 arası yatmış oluyor genelde. Bazen oyuna doymuyor zorlamiyorum nadiren 22.30 gördüğü de oluyor
C

Cansu G.

8 Nisan 2026 14:20
Bizim de sizin gibi bazen gece uyumak istemiyor sadece
C

Cansu G.

8 Nisan 2026 14:20

Arzu.G

[19.aydayiz](19.aydayiz) .sabah en geç 8 de uyanmış oluyor. Öğle uykusuna 12.30 -13.30 arasi yatıyor genelde 1.5-2 saat uyuyor bazen gece uyuyamadiysa 3 saati bulduğu da oluyor. Gece uykusuna 21.00-21.30 arası yatmış oluyor genelde. Bazen oyuna doymuyor zorlamiyorum nadiren 22.30 gördüğü de oluyor

Beslenme düzeniniz nasıl gece uyumadan önce ne veriyorsunuz
A

Arzu.G

8 Nisan 2026 14:22

Cansu Geçer

Bizim de sizin gibi bazen gece uyumak istemiyor sadece

Yorulduğu için uyumak istememe olmuyor dayanamıyor zaten ama bazen çok sık kalkıyor bizimki de geceleri
A

Arzu.G

8 Nisan 2026 14:30

Cansu Geçer

Beslenme düzeniniz nasıl gece uyumadan önce ne veriyorsunuz

Sabah kalkınca direkt emdiyse kahvaltısı 9-10 arası oluyor .öğle uykusundan önce hafif biseyler yiyor ara öğün gibi, sabah düzgün yemediyse uyumadan önce öğle yemeğini yedirip yatırıyorum. Öğle uykusundan uyanınca 3-4 gibi yiyor .akşam yemeğini 7-8 arası yiyor bizimle. Yine düzgün yemediyse uyumadan önce muzlu yoğurt , yulaflı kuruyemisli meyveli muhallebi gibi hafif tok tutacak birşeyler yediriyorum yatmadan .tabi bu her zaman geçerli olmuyor biliyorsunuz bazen bı öğünü tamamen atlıyor sonraki öğünü güzel yiyor bazen az yiyor ama 3ana öğün 2 ara öğün aksatmiyor .ben sadece kahvaltısı ve akşam yemeğini düzgün yapmasına dikkat ediyorum gün içinde yemezse zorlamiyorum sabah enerjisini alsın akşam aç yatmasin kafasindayim genelde
E

Esma E.

8 Nisan 2026 14:52
Bebeğim 14 aylık geceleri sürekli uyanıyor sabah çok erken uyanıyor gündüz bazen iki kere bazen bir kere uyuyor ama gece hep geç yatıyor nasıl bir yol izlemeliyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir