Uyku Saati
152 görüntüleme
Y
Yağmur
25 Nisan 2026 22:13
Sayın hocam benim size bir sorum olacaktı benim 4 aylık bir bebeğim var kendisi 12-1 arası uyurdu zat zor her gece ben bir şekilde saat 9-10 arasında uyutmaya alıştırdım aslında kendi de buna alıştı birden lakin daha erken uyutmak gerekiyormuş gibi çevreden gelen tepkiler oluyo 20:00 da gibi doktorumda zorlama akışa bırak uyku düzeni 1 yaştan itibaren oluşturulur demişti ama ben öyle yapmadım elimden geldiğince erken uyutmaya çalıştım çalışıyorum size sorum benim uyku saatim çok mu geç bebeğinin gelişimini etkiler mi her bebek aynı saatte mi uyumak zorunda üstelik bizde babada işten geç geliyor ve beş dk da olsa babasını görsün istiyorum.

Özge A.
25 Nisan 2026 22:36
Büyüme hormanı 19-21 arasında daha aktif oluyomus diye duymustum sabah gec kalkıyor mu gec yatınca? Bazı bebekler aksamcı oluyor benim bebeğim erken yatar gece zaten uyumaz sabahta 6-7 tepemde
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
25 Nisan 2026 22:46
Büyüme hormonu ile uyku arasında ilişki var evet ama bu kadar erken değil. 1 yaş civarı falan düzenli uyku olmalı. Benimde bebeğim 9 gibi bazen 10 gibi yatıyor. Babası geç geliyor bazen uyutma biraz göreyim diyor. Baba daha gerekli. Uyuyor sonra düzeninde de büyüme egrisinde de bir sorun olmuyorsa boş verin bebekler kendi rutinlerini oluşturuyor zamanla zaten
Y
Yağmur
26 Nisan 2026 10:19
Büyüme hormanı 19-21 arasında daha aktif oluyomus diye duymustum sabah gec kalkıyor mu gec yatınca? Bazı bebekler aksamcı oluyor benim bebeğim erken yatar gece zaten uyumaz sabahta 6-7 tepemde
Y
Yağmur
26 Nisan 2026 10:21
Büyüme hormonu ile uyku arasında ilişki var evet ama bu kadar erken değil. 1 yaş civarı falan düzenli uyku olmalı. Benimde bebeğim 9 gibi bazen 10 gibi yatıyor. Babası geç geliyor bazen uyutma biraz göreyim diyor. Baba daha gerekli. Uyuyor sonra düzeninde de büyüme egrisinde de bir sorun olmuyorsa boş verin bebekler kendi rutinlerini oluşturuyor zamanla zaten

Özge A.
26 Nisan 2026 10:24
Her şeyi iyiyse bence takmayın ne kadar spgukkanlı ve takmazsanız cidden o kadar guzel ilerliyor benim ki cumartesi 1 yasına giricek 20-20.30 bazende 21 de yatıyor yeri geliyo 22 bile oluyo
Yükleniyor...