Uyku Saati
152 görüntüleme
K
Kübra Y. ..
19 Mart 2026 09:24
Merhabalar oğlum 9 aylık akşam uykusuna saat 8 de hazırlanıyoruz 8.30 da uyumuş oluyor gece 1 kez mama yemeye kalkıyor sabah 7 ye kadar uyuyor çevremdeki herkes çok uyuduğunu söylüyor bu kadar erken uyumaması gerektiğini söylüyor burda yanlış giden bir şey var mı o saatte uyuması bana normal geliyor
S
Seda A.
19 Mart 2026 09:53
Bence gayet normal uykusu çok şanslısınız her yerde söylemeyin nazar değer :)
K
Kübra Y. ..
19 Mart 2026 10:04
Bence gayet normal uykusu çok şanslısınız her yerde söylemeyin nazar değer :)
S
Selime
19 Mart 2026 10:06
Benim oğlum 4.5 aylık akşam 7 gibi uyuyor sabah 7 gibi kalkıyor gece sadece bir beslenme yapıyor doktoru normal diyor çevre ne derse desin çocuğum kilosu iyi mi sağlık mı ona bakıyorum şuanda gayet sağlıklı ilerliyor o yüzden doktorunuzu dinleyin iyi diyorsa bu düzen iyidir. Dışarıdakilere kulak asmayın

Afranur K.
19 Mart 2026 10:11
Siz bunu kimseye söylemeyin nazar değmesin 😂 sonra bi nazar değiyor Allah evlerden Irak etsin 🤲🏻
Bu arada gerçekten gayet iyi, etrafı dinlemeyin tam olarak uyku eğitiminde elde edilmesi gereken noktaya gelmişsiniz 🤲🏻
Bu arada gerçekten gayet iyi, etrafı dinlemeyin tam olarak uyku eğitiminde elde edilmesi gereken noktaya gelmişsiniz 🤲🏻
K
Kübra Y. ..
19 Mart 2026 12:57
Benim oğlum 4.5 aylık akşam 7 gibi uyuyor sabah 7 gibi kalkıyor gece sadece bir beslenme yapıyor doktoru normal diyor çevre ne derse desin çocuğum kilosu iyi mi sağlık mı ona bakıyorum şuanda gayet sağlıklı ilerliyor o yüzden doktorunuzu dinleyin iyi diyorsa bu düzen iyidir. Dışarıdakilere kulak asmayın
K
Kübra Y. ..
19 Mart 2026 12:58
Siz bunu kimseye söylemeyin nazar değmesin 😂 sonra bi nazar değiyor Allah evlerden Irak etsin 🤲🏻
K
K. A.
21 Mart 2026 17:22
Uyusun ne güzel maşallah diyin 🧿
Yükleniyor...