Uyku Saati
133 görüntüleme

Betül E.
8 Şubat 2026 19:14
Merhaba Deniz 7+ 13 de her sabah 6 da uyanıyor akşam uyku saati 20:00 acaba 21:00e mi çekmemiz lazım her sabah 6 da ayaktayız😔
C
Cennet ..
8 Şubat 2026 20:21
Yolunda giden bir düzeniniz varsa bozmayın bence 😅 eğer kendiliğinden uyku dğzeninde bir değişiklik olursa istediğiniz şekilde düzenlersiniz 🌼

Betül E.
8 Şubat 2026 20:43
Yolunda giden bir düzeniniz varsa bozmayın bence 😅 eğer kendiliğinden uyku dğzeninde bir değişiklik olursa istediğiniz şekilde düzenlersiniz 🌼
C
Cennet ..
8 Şubat 2026 20:45
Tabiki kendi çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız benimki daha iki aylık biz şimdilik iki saatte bir ayaktayız

Betül E.
8 Şubat 2026 20:47
Tabiki kendi çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız benimki daha iki aylık biz şimdilik iki saatte bir ayaktayız
C
Cennet ..
8 Şubat 2026 20:49
Biz yeni yeni uzun uyumaya başladık 3 saat 3.5 saat uyuyor. Size bol şans hep güzel insanlar çıksın karşısına hep iyi kiler olsun hayatında 🙏🏻🌺
E
Ezgi B.
8 Şubat 2026 20:53
Bebekler genelde erken uyanırlarmış benim ikizlerim de o aylarda 6 6 buçuk gibi uyanıyorlardı. Hatta bazen 22 23 gibi yatsalar sa yine kendi saatlerinde uyanıyorlardı. Böyle olunca da gece uykusunu az almış oluyorlar. Şimdi 1 yaşındalar bazen 7 7 buçuğu buluyorlar şanslıysak😄 bence yatma düzeninizi değiştirmeyin.

Betül E.
8 Şubat 2026 20:53
İyi dilekleriniz için teşekkürler 🌻 benim kızım üç yaşında o bebekken dört aydan sonra uykusu hep düzenliydi. Gündüz uykusunu biraz erken bıraktı ama genel olarak rahat bir bebekti. Şimdi oğlum iki aylık ama bu daha zor gibi geliyor bana.

Betül E.
8 Şubat 2026 20:55
Bebekler genelde erken uyanırlarmış benim ikizlerim de o aylarda 6 6 buçuk gibi uyanıyorlardı. Hatta bazen 22 23 gibi yatsalar sa yine kendi saatlerinde uyanıyorlardı. Böyle olunca da gece uykusunu az almış oluyorlar. Şimdi 1 yaşındalar bazen 7 7 buçuğu buluyorlar şanslıysak bence yatma düzeninizi değiştirmeyin.
C
Cennet ..
8 Şubat 2026 20:56
anlayamadım cinsiyetten mi yoksa son yıllarda doğan çocuklardan mı bilemedim ama çevremde çok küçük bebek var herkes sorun yaşıyor. Biz ilk 3 ay saat başı uyandık gazı tuzu bitmedi sürekli ağlıyordu oğlumu insanlar sevmek için bile yaklaşamıyordu sürekli feryat sürekli. Yapışık geçti ilk 3-4 ay sonra emeklemeye ve oturmaya başlayınca benden uzaklaştı. Gerçekten zor Allah kolaylık versin 😔