Uyku Rutini
120 görüntüleme
A
Ayşegül
20 Kasım 2025 20:42
Merhaba uyku rutinleriniz neler acaba? Benim bebeğim banyodan sonra uyumuyor uykusu açılıyor.11 aylığız önceden bez değişimi emme ninni falandı şimdi memede uyumaya alıştı hepsi iptal oldu
Ö
Öznur Ç.
20 Kasım 2025 21:40
Benimde aynı bi çare bulamadım gece 12 olmadan uyumuyor 9 aylık oldu gece de emip uyumak için 2 3 kez uyanıyor doktor 1 yaşına kadar idare edelim dedi ama böyle alışkanlık oldu bence düzelir mi bilemiyorum
S
Simge K.
20 Kasım 2025 22:18
Muhtemelen memeye değil size ihtiyacı oluyor geceleri . Destekli uyumaya alışmış bebeklerdebu oluyor. Memede uyutmamak için son emzirmeyi başkabir ortamda yapıp yatağa öyle geçin . Rutinleri de fazla takmayın her çocuğun kendince uyku saatini anlama şekli vardır . Basit şeylere alıştırın mesela 15 dk önce hareketli oyunları bırakıp sakinleşin ışıkları kısın pijama giyin ya da kucağınıza alıp sakince sarılıp dokunun çocuğu sakinleştirip uykuya götürün . Bir kaç gün sonra alışırlar çünkü çok küçük sayılmazlar artık bence
İ
İrem P. ..
20 Kasım 2025 22:23
Bebeğim şuan 10 aylık ve 10 günlükken gaz başladı ve bende uyuması sakinleşmesi için beyaz gürültü sesi açmıştım bırakamıyoruz nasıl bırakabilirim bi konuda hala anne yanı sallanan beşikte uyuyor