Uyku Rutini

120 görüntüleme
A

Ayşegül

20 Kasım 2025 20:42
Merhaba uyku rutinleriniz neler acaba? Benim bebeğim banyodan sonra uyumuyor uykusu açılıyor.11 aylığız önceden bez değişimi emme ninni falandı şimdi memede uyumaya alıştı hepsi iptal oldu
Ö

Öznur Ç.

20 Kasım 2025 21:40
Benimde aynı bi çare bulamadım gece 12 olmadan uyumuyor 9 aylık oldu gece de emip uyumak için 2 3 kez uyanıyor doktor 1 yaşına kadar idare edelim dedi ama böyle alışkanlık oldu bence düzelir mi bilemiyorum
S

Simge K.

20 Kasım 2025 22:18
Muhtemelen memeye değil size ihtiyacı oluyor geceleri . Destekli uyumaya alışmış bebeklerdebu oluyor. Memede uyutmamak için son emzirmeyi başkabir ortamda yapıp yatağa öyle geçin . Rutinleri de fazla takmayın her çocuğun kendince uyku saatini anlama şekli vardır . Basit şeylere alıştırın mesela 15 dk önce hareketli oyunları bırakıp sakinleşin ışıkları kısın pijama giyin ya da kucağınıza alıp sakince sarılıp dokunun çocuğu sakinleştirip uykuya götürün . Bir kaç gün sonra alışırlar çünkü çok küçük sayılmazlar artık bence
İ

İrem P. ..

20 Kasım 2025 22:23
Bebeğim şuan 10 aylık ve 10 günlükken gaz başladı ve bende uyuması sakinleşmesi için beyaz gürültü sesi açmıştım bırakamıyoruz nasıl bırakabilirim bi konuda hala anne yanı sallanan beşikte uyuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir