Uyku Problemi

272 görüntüleme
H

Hacer D.

26 Temmuz 2026 04:32
Bebeğim 5 ay 3 haftalık

Şu 3 gündür sabah saat 4-5 gibi uyanıyor bı daha da uyumuyor. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum Allah aşkına yaşayan var mı bu sorunu
N

Nazlıcan

Premium Üye
26 Temmuz 2026 05:32
Benim bebeğim de şu an tam 6 aylık, aynı şeyi yaşıyoruz. Bir de aşırı neşeli uyanıyor, emzirsem de uyumuyor normalde gün aydınlanmamış olursa emzirince uyurdu uzun bir süredir uyumuyor… Uyanıklık süresine de dilkat ediyorum, zaten gece uyku saatimiz 21.30-22.30 arası başlıyor bebek için, sabah 4-5 arası mutlaka uyanmış oluyor
M

Merve G.

Premium Üye
26 Temmuz 2026 06:29
Bebeğim 7 aylık oldu 4-5 den ancak 5.30 a çekebildim. Gündüz uykuları düzensiz olduğu için deniliyor ama ben çözümü bulamadım. Umarım siz bulursunuz 🥲
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
26 Temmuz 2026 10:20
Merhaba, 5 ay 2 haftalık olacağız çok şükür uykularımız düzenli. Bazen benim kızımda erken uyanıyor 5 gibi uyanıyor uykusunu almış enerjk gülüyor çığlık atıyor yattığı yerden kaldırmıyorum keyifli ise cevap vermiyorum. Perdeler karartma olduğundan sabah oldığunu anlamıyor ve bir süre sonra uykuya geri dönüyor. Yatağından alıyor musunuz?
H

Hacer D.

26 Temmuz 2026 10:26
Aynı şekilde ilk keyifli uyanıyor almazsam mizmizlaniyor o zaman alıyorum
H

Hacer D.

26 Temmuz 2026 10:26
Merve G.
Bebeğim 7 aylık oldu 4-5 den ancak 5.30 a çekebildim. Gündüz uykuları düzensiz olduğu için deniliyor ama ben çözümü bulamadım. Umarım siz bulursunuz 🥲
Ne kadar yorucu gerçekten şimdiye kadar hiç böyle bı problemimiz yoktu yeni oldu
H

Hacer D.

26 Temmuz 2026 10:27
Nazlıcan
Benim bebeğim de şu an tam 6 aylık, aynı şeyi yaşıyoruz. Bir de aşırı neşeli uyanıyor, emzirsem de uyumuyor normalde gün aydınlanmamış olursa emzirince uyurdu uzun bir süredir uyumuyor… Uyanıklık süresine de dilkat ediyorum, zaten gece uyku saatimiz 21.30-22.30 arası başlıyor bebek için, sabah 4-5 arası mutlaka uyanmış oluyor
Evet aynı şekilde emzirince uyurdu artık uyumuyor oyun istiyor
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
26 Temmuz 2026 10:27
Hacer Dağlı
Aynı şekilde ilk keyifli uyanıyor almazsam mizmizlaniyor o zaman alıyorum
Mızmızlanınca biraz sırtını sıvazlayın yada pış pış yapın benim bebeğimde işe yarıyor her bebek elbet farklıdır ama uzman görüşüde o şekilde uyanıyorsa almayın.
H

Hacer D.

26 Temmuz 2026 10:28
Hatice Erol
Mızmızlanınca biraz sırtını sıvazlayın yada pış pış yapın benim bebeğimde işe yarıyor her bebek elbet farklıdır ama uzman görüşüde o şekilde uyanıyorsa almayın.
Bı de o şekilde deneyeyim bakalım
S

Sevil

27 Temmuz 2026 00:31
O dönemlerde uyku düzeni oturmaya başlıyor. Eğer demir ilacına başladıysanız ben 5 5.30 gibi uyanıp ilacı veriyordum 25dk sonra mamasını iciriyordum biraz vakit geçirip uyutuyordum. Ve inanın erken kalkması gerekiyor zaten. Gunduz 2 uyku veya 3 uyku isteyebilir hatta cok az uyuyorlar o dönemde. Akşam ise 18-19.00 da yatırmayı deneyin. Ama bunları hep istikrarlı yapın ayni saatleri ve ayni şeyleri. Düzene girecektir❤️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir