Uyku Problemi
126 görüntüleme
G
Gözde Ö. K.
26 Haziran 2026 12:04
Merhabalar. Kızım 7.5 aylık. Son 1 haftadır geceleri sürekli uyanıp kucakta uyumak istiyor. Gözlemlediğim kadarıyla ayaklarını kaldırıp hızlıca vurduğu için kendini uyandırıyor ve uyanmışkende kucak diye ağlıyor. Yine bacaklarını vurduğu için uykuya direniyor zor dalıyor. Uykusu çok olduğu halde oyun oynamak istiyor ama uykusu olduğu için huzursuzlanıyor da. 1 haftadır uyku uyuyamıyorum gerçekten bende mental olarak artık çok zorlanmaya başladım. Böyle bir durum yaşayan varsa neler yaptınız yardımcı olabilir misiniz?

Göktenur B.
26 Haziran 2026 12:13
Bizdede 8. Aydan sonra olmuştu uyku gerilemesi yaşadık özellikle emekleyip kendini otutur pozisyona getirdiği zamandi uyanıp hemen oturuyordu kalkmak istiyordu 1 ay felan yaşadık bu durumu çünkü alışkanlık haline geldi birde üstüne uyanıp sürekli emek istiyordu şükür şuan geçti gece uykumuz daha düzenli ama o 1 ay beni mahvettimisti çünkü akşam erken yatıp sabah 6 da kalkıyor gece sürekli uyandığı içinde ben hiç uyuyamıyordum ben şöyle çözdüm gece lambası açık oluyordu onu kapattım karanlık yaptım direk ortamı birde nini açtım öyle geri daldı uykuya birde bebeğimin yatağı büyük bu oyun park yatak gibi olanlardan 125/125 ölçüsü öyle olunca direk yanına geçip geri uykuya döndürüyordum
G
Gözde Ö. K.
26 Haziran 2026 12:56
Bizdede 8. Aydan sonra olmuştu uyku gerilemesi yaşadık özellikle emekleyip kendini otutur pozisyona getirdiği zamandi uyanıp hemen oturuyordu kalkmak istiyordu 1 ay felan yaşadık bu durumu çünkü alışkanlık haline geldi birde üstüne uyanıp sürekli emek istiyordu şükür şuan geçti gece uykumuz daha düzenli ama o 1 ay beni mahvettimisti çünkü akşam erken yatıp sabah 6 da kalkıyor gece sürekli uyandığı içinde ben hiç uyuyamıyordum ben şöyle çözdüm gece lambası açık oluyordu onu kapattım karanlık yaptım direk ortamı birde nini açtım öyle geri daldı uykuya birde bebeğimin yatağı büyük bu oyun park yatak gibi olanlardan 125/125 ölçüsü öyle olunca direk yanına geçip geri uykuya döndürüyordum
C
Cennet ..
26 Haziran 2026 14:27
Benim bebeğimde 7 aylık. 3-4 gün boyunca kendini oturur pozisyona getirip ve uyanıyordu. Geri yatırıp pış pış yapıyorum yatmıyor. Ama uyanık olduğu sırada ağlamıyorda aynı zamanda. Odadan hiç çıkarmadım bazen yatakta onunla oturdum bazen uyuma numarası yaptım. Yaklaşık iki saat kadar oturduğumuz zaman oldu🤣 ama çok şükür geri düzene girdi
Yükleniyor...