Uyku Problemi

176 görüntüleme
B

Beyza G.

4 Haziran 2026 20:56
Merhabalar. Benim bebeğim 7 aylık.

Bebeğimin uyuma ve uyanma saatleri değişiyor. İlk 4 ay çok güzeldi ama artık bozuldu gibi. Sabah bazen 06.30 bazen 7de kalkıyo. Akşamları bazen 8de odaya giriyoruz uyuması sadece 15 dk sürerken bazen saat 11e kadar ugrasıyorum. Gündüz bana yapışık geziyo, max 15 20 dk uyuyo iki ya da üç uyku yapıyo ve benden başka kimsede uyumuyor anne diye ağlıyor o da beni çok yordu sanırım hiç nefes alacak zamanım olmuyo. Gerçekten herkesin bir uyku düzeni mi var da ben başaramıyorum çok merak ediyorum çünkü sosyal medyada hep başarmış anneler görüyorum. Lütfen tecrübeli anneler bana bir yol gösterin.
E

Ezgi ..

4 Haziran 2026 21:24
Bebeğim 13 aylık. Ne ilk başlarda ne de şimdi hiç öyle düzen filan yapamadım. İnstamom olmak dursun dediğiniz gibi nefes bile alınmıyo bazen ama büyüdükçe daha kolaylaşıyor sanki :) daha keyifli ve elbet geçecek bu süreç deyip, bebişimle koala olara tadını çıkarıyorum :) bu arada doktorumuz normal olduğunu söyledi, ben de akışa bıraktım
F

Funda T.

4 Haziran 2026 21:25
Benim bebeğim 6 ay 10 günlük üçüncü ay bittiğinde gece 11 gibi yatar sabah 6 ya kadar mışıl mışıl uyurdu ama 4 bucuktan sonra diş sancıları başladı ve herşey sanki sıfırlandı , gunduz uykuları genel olarak 25 ile 40 dakika arası , gece uykusuna bazen 19.35 bazen 21 de geçiyor , bazı geceler saat başı uyanıyor ki sanıyorum dişten çünkü huzursuz ağlayarak uyanıyor bazen iki sefer kalkıyor , şimdi dönmeyi öğrendi gece kendi kendine dönüyor ama geri gelemediği için panikliyor ve uyanıyor , demem o ki diş , burun tıkanıklığı , ortam sıcaklığı , herşey bebişleri etkiliyor. Bu arada benim dışında uyutmaya çalışan herkese direniyor . Sanırım bu da bir süreç
A

Ayşe H. B.

4 Haziran 2026 21:35
Benim bebeğim de 4 aylık ben de hiç düzen oluşturamadım. Emerken uyuyor ve ben başka nasıl uyutulur bilmiyorum, yapamıyorum. Ben de sosyal medyada görüp üzülüyorum özeniyorum sonra kendime belki de öyle değil yaa diyip kandırmaya çalışıyorum. 4 ay geçti hala kendimi de toparlayamadım ara da iyi gibiyim bu çok nasir oluyor genel olarak depresifim. Bebeğim beni seçtiği için üzgün değildir inşallah diyorum hep .
Birce

Birce

4 Haziran 2026 21:37
Benim kızım da 5. Ayına yeni girdi son 1 haftadır aynı şekilde tüm düzen bozuldu. Memede uyuyor sadece yatağa bıraktığım gibi ağlıyor deli gibi. En son bayılıyor yorgunluktan bende bitik oluyorum. Üstüne bide gece saat başı uyanıyor. Nasıl toparlicaz bilmiyorum. 1 hafta öncesine kadar 20:30da yatırırdım sabah 07:30 a kadar uyurdu yani 1 kez emerdi o kadar. Çok özlüyorum o günleri :')
B

Beyza G.

4 Haziran 2026 21:50
En azından burada hepimizin hemen hemen aynı şeyleri yasıyor olması icimizi biraz rahatlatmıştır diye düsünüyorum, en azından benim öyle oldu :) Umarım hepimiz zorlu sürecleri kolaylıkla atlatırız her şey gönlünüzce olsun tesekkür ederim 懶
S

Sümeyra

4 Haziran 2026 21:55
Valla 15 aylık olmak üzere o düzen olaylarına girip içinde boğuldum akışına bırak çünkü uyumayan çocuk uyumaz uyutamazsın
Göktenur B.

Göktenur B.

4 Haziran 2026 22:00
Biz 8. Ayımıza kadar uykuyu çok seviyorduk akşam en geç 10 da uyurdu sabah 7 de uyanirdi gün içinde 3 4 kez uyku yapardı bu uykular minimum 1 saat sürerdi sonrasında herşey bozuldu gündüz 2 uyku anca yapıyor oda 1 saati geçmiyor bazen akşamları 9 10 arası uyumuş oluyoruz sabah 6 7 arası uyanıyor ama gece her saat kalkıp emmek istiyor benden başka kimsede sakinleşmiyor şu son 2 aydır gece uykusu kalmadı bende gözlerimin altı çöktü artık buda geçer diyorum zamanla illaki düzene girer diyorum yanlız degilsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir