Uyku Problemi

105 görüntüleme
H

Hatice Ç.

4 Nisan 2026 00:54
21 aylık bebeğim . Geceleri asla kesintisiz uyumuyor. Oda sıcaklığını ve kıyafetini şartlara uygun ayarlamama rağmen. Ayrıca kendi odasında yatıyor. Emerek uykuya dalıyor genelde. Onunla alakası olabilir mi. Eğer onunla alakalı ise tam anlamlıyla memeden kesmeden nasıl gece emzirmesini sonlandırabilirim. Zaten sütüm fazlasıyla azaldı. Emdiği için yemek de yemek istemiyor. Müthiş zorlu bir dönemden geçiyorum . Nasıl yol izlemem lazım .
Esra D.

Esra D.

4 Nisan 2026 00:57
Merhaba. Gece uyandığında su teklif ederek gece beslenmesini kestim ben kızımda. Normalde de suyu çok seven çok içen bir bebek. 1-2 gece ağladı vs ama çabuk kabullendi suluğundan su içip geri yattı 2-3 gece sonra hemen.
Z

Zahide ..

4 Nisan 2026 00:58
Aynı ayda aynı süreci yaşıyoruz çözüm sunacak olan varsa ben de çok memnun olurum
B

Bahar S. ..

4 Nisan 2026 01:03
Bende aynı durumdayım emerek uyumayı bıraktık sallıyorum ilk günler meme için çok agladi fakat şuanda ilk uyuduğunda istemiyor. Saat başı uyanıp meme istiyor geceleri 10gunu gecti gece meme yok uyuyor diyoruz. Gunduzleri emiyor ama yinede geceleri ayaktayız özellikle 4 gibi uyanıp 7 8e kadar hic deri dalamiyor.
Fatoş .

Fatoş ..

4 Nisan 2026 01:03
Ay anılarım canlandı resmen ne zaman ki sütten kestim çocuğum hem yemek yemeğe başladı hem de uykuları düzene girdi sabaha kadar kesintisiz uyudu.Tabi bu tablo için iki sene bekledim sonra kestim sütten.
H

Hatice Ç.

4 Nisan 2026 04:54

Zahide

Aynı ayda aynı süreci yaşıyoruz çözüm sunacak olan varsa ben de çok memnun olurum

Allah yardımcımız olsunnnnn🥹
H

Hatice Ç.

4 Nisan 2026 04:56

Fatoş

Ay anılarım canlandı resmen ne zaman ki sütten kestim çocuğum hem yemek yemeğe başladı hem de uykuları düzene girdi sabaha kadar kesintisiz uyudu.Tabi bu tablo için iki sene bekledim sonra kestim sütten.

Acaba kesince yer içer mi diye bende düşünüyorum ama ya herşey düşündüğüm gibi olmazsa diye de çok korkuyorum
H

Hatice Ç.

4 Nisan 2026 04:56

Bahar Sağlık

Bende aynı durumdayım emerek uyumayı bıraktık sallıyorum ilk günler meme için çok agladi fakat şuanda ilk uyuduğunda istemiyor. Saat başı uyanıp meme istiyor geceleri 10gunu gecti gece meme yok uyuyor diyoruz. Gunduzleri emiyor ama yinede geceleri ayaktayız özellikle 4 gibi uyanıp 7 8e kadar hic deri dalamiyor.

Çok benzer durumlar Allah yardımcın olsun
H

Hatice Ç.

4 Nisan 2026 04:58

Esra Dindar

Merhaba. Gece uyandığında su teklif ederek gece beslenmesini kestim ben kızımda. Normalde de suyu çok seven çok içen bir bebek. 1-2 gece ağladı vs ama çabuk kabullendi suluğundan su içip geri yattı 2-3 gece sonra hemen.

Suyu ; sulukda mı mataradan mı bardaktan mı verdiniz .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir