Uyku Problemi
104 görüntüleme
H
Hilal A.
1 Nisan 2026 23:22
merhaba arkadaşlar bebeğim 8 aylık 3-4 gündür uykuya acayip direniyor 4. aydan beri uyku düzeni vardı alttan iki diş çıktı geçen ay ve bütün düzen bozuldu bazen düzeliyor ama sonra yine bozuluyor uyku aralıklarına dikkat ediyorum gündüz 2 uyku yapıyor ama gece uyumaya gelince deliriyor cocuk ayağımda sallıyorum kendini atıyor kucağıma alıyorum iktiriyor bıraksam sabahlara kadar uyanık kalacak ama sürekli göz ovuşturup mızlıyor 2 gündür arabayla gezdirerek zorla uyuttuk gece 12-1 de bu gece öyle bile uyumadı sürekli iktiriyor beni simdi bıraktım aaa ooo diye sesler çıkarıyor oynuyor kendi halinde uyusa bile yatırdığım an uyanıyor dalamıyor asla tahammül seviyem yerlerde neden böyle oluyor zorla aylarca uğraşıp oturttuğum düzen gitti ona mı üzüleyim cocugun uyuyamadıgına mı delirmek üzreyim bir de başka bi yerdeyken annemlerde vs uyuyor kendi evinde sürekli böyle

Ezgi M. ..
1 Nisan 2026 23:26
Gündüz 2 uyku yapıyo dediniz kaç saat yapıyo belki uyku fazla geliyordur ya da sabah geç kalkıyordur 8-8:30 en geç olmalı
D
D ..
1 Nisan 2026 23:30
yeni bir atak geliyor olabilir bu durum geçici merak etmeyin bir haftaya falan düzeliyor çok huzursuz ise Calpol verebilirsiniz bizim de iki diş çıktı diş çıktıktan sonra daha bir huzursuz oldu diş jeli aldık çok huysuzlanırsa Calpol veriyoruz büyük ihtimalle diş tir yeni bir atakdır çünkü dişler bir anda arka arkaya çıkıyor diyor herkes
Battaniye de sallaya bilirsiniz hemen uyuyorlar merak etmeyin alışmıyorlar önce yaptığınız düzen ile deneyin uyumazsa battaniye diğer gün yine önceki düzen şeklinde bir haftayı atlatabilirsiniz
çok zor oluyor o an insan hep böyle mi gidecek diye çok stres oluyor
Birde çocuğu bacakları ile belinize sarın sizin yastığınız ile hafif yukarı doğru kaldırın bacaklarınızdan da destek alabilir siniz gövde ve kafası yukarda olsun çok işe yarıyor ben yapıyorum uzun bir sallıyorum olmuyorsa babasına veriyorum 10 dk içinde uyutuyor 🤣
Battaniye de sallaya bilirsiniz hemen uyuyorlar merak etmeyin alışmıyorlar önce yaptığınız düzen ile deneyin uyumazsa battaniye diğer gün yine önceki düzen şeklinde bir haftayı atlatabilirsiniz
Birde çocuğu bacakları ile belinize sarın sizin yastığınız ile hafif yukarı doğru kaldırın bacaklarınızdan da destek alabilir siniz gövde ve kafası yukarda olsun çok işe yarıyor ben yapıyorum uzun bir sallıyorum olmuyorsa babasına veriyorum 10 dk içinde uyutuyor 🤣
H
Hilal A.
1 Nisan 2026 23:30
Gündüz 2 uyku yapıyo dediniz kaç saat yapıyo belki uyku fazla geliyordur ya da sabah geç kalkıyordur 8-8:30 en geç olmalı

Ezgi M. ..
1 Nisan 2026 23:33
normalde akşam 8-9 uyuyup sabah yine 8-9 kalkıyordu gece uyansada mama içip hemen uyuyordu geri kendiliğinden bahsettiğim 3-4 gündür 12-1 de yatıp gece uyandığında da zor uyuyor sabah 9 da uyanıyor gündüz uykuları da max 1 saat
H
Hilal A.
1 Nisan 2026 23:33
yeni bir atak geliyor olabilir bu durum geçici merak etmeyin bir haftaya falan düzeliyor çok huzursuz ise Calpol verebilirsiniz bizim de iki diş çıktı diş çıktıktan sonra daha bir huzursuz oldu diş jeli aldık çok huysuzlanırsa Calpol veriyoruz büyük ihtimalle diş tir yeni bir atakdır çünkü dişler bir anda arka arkaya çıkıyor diyor herkes
H
Hilal A.
1 Nisan 2026 23:34
Aslında düzeniniz güzelmiş 8. Ay atağına girmişsiniz büyük ihtimalle ama o da çok uzun sürmüyo sadece biraz sabır gerekiyor
Y
Yasemin T.
1 Nisan 2026 23:37
Benim bebeğim de yaklaşık 3 aydır uyumuyor bende detaylı muayeneye götürcem bu kadar uykusuzluk normal değil çünkü
D
D ..
1 Nisan 2026 23:42
atak diyorum sabır diyorum ama cocuk annemlerde halasında baska bi evdeyken mısıl mısıl uyuyor kendi evinde böyle yapıyor acaba bizle mi sorunu var 😂
H
Hilal A.
1 Nisan 2026 23:47
Anneye simariyor 🤣
D
D ..
2 Nisan 2026 00:13
en son bu cocuk beni sevmiyor diye ağladım😂