Uyku Problemi
221 görüntüleme
A
Ayşe ..
31 Mart 2026 03:03
Bebeğim 2 aylık saat 13.00 den beri 4 kez 20 şer dk şekerledi saat 03.30 suları ve hala kesintisiz uyumadı. Doğduğundan beri böyle şekerleyerek günleri geçiriyor çok nadir 2 saatlik uykuları var. Bildiğim kolik ve reflüsü var onun dışında bi rahatsızlığı yok. Buna benzer sorun yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz ?
S
Suzan K.
31 Mart 2026 06:52
Merhaba benim oğlumda öyleydi ama 2. Ayına yaklaşınca gece uykuları arttı . Eğer doyuyorsa bir sağlık sorunu yoksa koliklerin uyku sorunu olabiliyor. Arkadaşımın bebeği de öyleydi
H
Hediye K.
31 Mart 2026 08:02
kızım 48 günlük kırkına kadar kendi uyuyordu hep kırkından sonra destek istiyor ve uykuları sizin dediğiniz gibi bölük bölük ilerliyor sebebini ben de bulamadım
F
Filiz Y.
31 Mart 2026 08:22
Benim oğlum öğleydi çok kısa uyurdu.Kolik bir bebekti. Sürekli ağlardı.Dört buçuk aylık olana kadar .İki ya da üç saat uyanık kalıyor ondan sonra huzursuz oluyor gözlerini ovuşturuyor.Uyku sinyallerini takıp edıyorum o şekilde uyutup düzen oluşturdum .Şuan altı ay onaltı günlük.
A
Ayşe ..
31 Mart 2026 16:07
Merhaba benim oğlumda öyleydi ama 2. Ayına yaklaşınca gece uykuları arttı . Eğer doyuyorsa bir sağlık sorunu yoksa koliklerin uyku sorunu olabiliyor. Arkadaşımın bebeği de öyleydi
A
Ayşe ..
31 Mart 2026 16:08
kızım 48 günlük kırkına kadar kendi uyuyordu hep kırkından sonra destek istiyor ve uykuları sizin dediğiniz gibi bölük bölük ilerliyor sebebini ben de bulamadım
A
Ayşe ..
31 Mart 2026 16:10
Benim oğlum öğleydi çok kısa uyurdu.Kolik bir bebekti. Sürekli ağlardı.Dört buçuk aylık olana kadar .İki ya da üç saat uyanık kalıyor ondan sonra huzursuz oluyor gözlerini ovuşturuyor.Uyku sinyallerini takıp edıyorum o şekilde uyutup düzen oluşturdum .Şuan altı ay onaltı günlük.
H
Hediye K.
31 Mart 2026 16:32
Uykusuzluktan çıldırmak üzereyim artık ya
A
Ayşe ..
31 Mart 2026 16:34
gazı olabilir mi acaba bi de cok uykusu geldiğinde uyuyamazlarmış uyku sinyallerini alınca uyutmaya geçirmemiz gerekiyormus
S
Suzan K.
1 Nisan 2026 18:43
Kilo alımı iyi şükür. Kolik ve reflüsüne dışardan çok yapabileceğim birşey yok ama uyku konusunda birşeyleri yanlış mı yapıyorum diye düşündüm bi
A
Ayfer Ç.
1 Nisan 2026 22:42
Aynı durum bizde de var 2 aylık 20 şer dklik uykular yapıyor sadece kucak istiyor. Uyku öncesi çığlık çığlığa [ağliyor.gece](ağliyor.gece) uykusuan 3 saatte anca geçiyor emiz bırak olayı gerçektej çok yordu atak diyorlar ama gün sayıyorum bitsin diye
A
Ayşe ..
4 Nisan 2026 01:50
Emzirip yatırmayın mesela çok reflü yapar sık sık uyanır
A
Ayşe ..
4 Nisan 2026 01:51
Aynı durum bizde de var 2 aylık 20 şer dklik uykular yapıyor sadece kucak istiyor. Uyku öncesi çığlık çığlığa [ağliyor.gece](ağliyor.gece) uykusuan 3 saatte anca geçiyor emiz bırak olayı gerçektej çok yordu atak diyorlar ama gün sayıyorum bitsin diye
A
Ayfer Ç.
4 Nisan 2026 15:32
doğduğundan beri böyle benim bebeğim ya atak olduğunu hiç sanmıyorum
A
Ayşe ..
5 Nisan 2026 00:32
Düzelir Allah'ın izniyle stres yapmayın yansıyor bebeğe dahada uyuyamaz daha zor olur size