Uyku Problemi

221 görüntüleme
A

Ayşe ..

31 Mart 2026 03:03
Bebeğim 2 aylık saat 13.00 den beri 4 kez 20 şer dk şekerledi saat 03.30 suları ve hala kesintisiz uyumadı. Doğduğundan beri böyle şekerleyerek günleri geçiriyor çok nadir 2 saatlik uykuları var. Bildiğim kolik ve reflüsü var onun dışında bi rahatsızlığı yok. Buna benzer sorun yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz ?
S

Suzan K.

31 Mart 2026 06:52
Merhaba benim oğlumda öyleydi ama 2. Ayına yaklaşınca gece uykuları arttı . Eğer doyuyorsa bir sağlık sorunu yoksa koliklerin uyku sorunu olabiliyor. Arkadaşımın bebeği de öyleydi
H

Hediye K.

31 Mart 2026 08:02
kızım 48 günlük kırkına kadar kendi uyuyordu hep kırkından sonra destek istiyor ve uykuları sizin dediğiniz gibi bölük bölük ilerliyor sebebini ben de bulamadım
F

Filiz Y.

31 Mart 2026 08:22
Benim oğlum öğleydi çok kısa uyurdu.Kolik bir bebekti. Sürekli ağlardı.Dört buçuk aylık olana kadar .İki ya da üç saat uyanık kalıyor ondan sonra huzursuz oluyor gözlerini ovuşturuyor.Uyku sinyallerini takıp edıyorum o şekilde uyutup düzen oluşturdum .Şuan altı ay onaltı günlük.
A

Ayşe ..

31 Mart 2026 16:07

Suzan K

Merhaba benim oğlumda öyleydi ama 2. Ayına yaklaşınca gece uykuları arttı . Eğer doyuyorsa bir sağlık sorunu yoksa koliklerin uyku sorunu olabiliyor. Arkadaşımın bebeği de öyleydi

Kilo alımı iyi şükür. Kolik ve reflüsüne dışardan çok yapabileceğim birşey yok ama uyku konusunda birşeyleri yanlış mı yapıyorum diye düşündüm bi
A

Ayşe ..

31 Mart 2026 16:08

Hediye Külen

kızım 48 günlük kırkına kadar kendi uyuyordu hep kırkından sonra destek istiyor ve uykuları sizin dediğiniz gibi bölük bölük ilerliyor sebebini ben de bulamadım

Uykusuzluktan çıldırmak üzereyim artık ya
A

Ayşe ..

31 Mart 2026 16:10

Filiz Yalçın

Benim oğlum öğleydi çok kısa uyurdu.Kolik bir bebekti. Sürekli ağlardı.Dört buçuk aylık olana kadar .İki ya da üç saat uyanık kalıyor ondan sonra huzursuz oluyor gözlerini ovuşturuyor.Uyku sinyallerini takıp edıyorum o şekilde uyutup düzen oluşturdum .Şuan altı ay onaltı günlük.

Gözleri kan çanağı uyumaya çalışıyor ama uyuyamıyor yavrum. Şekerliyor 20 dk felan bekliyorum derin uykuya dalsın diye öyle yatağa koyayım diye koyduğum gibi uyanıyor ve uyanıkken sürekli huzursuz aşırı yoruldum artık
H

Hediye K.

31 Mart 2026 16:32

Ayşe

Uykusuzluktan çıldırmak üzereyim artık ya

gazı olabilir mi acaba bi de cok uykusu geldiğinde uyuyamazlarmış uyku sinyallerini alınca uyutmaya geçirmemiz gerekiyormus
A

Ayşe ..

31 Mart 2026 16:34

Hediye Külen

gazı olabilir mi acaba bi de cok uykusu geldiğinde uyuyamazlarmış uyku sinyallerini alınca uyutmaya geçirmemiz gerekiyormus

Gaz damlası, masaj yağı kullanıyorum fakat yeterli gelmiyor farkındayım ama gaz 12 saati geçen uykusuzluk yapar mı ki ya
S

Suzan K.

1 Nisan 2026 18:43

Ayşe

Kilo alımı iyi şükür. Kolik ve reflüsüne dışardan çok yapabileceğim birşey yok ama uyku konusunda birşeyleri yanlış mı yapıyorum diye düşündüm bi

Emzirip yatırmayın mesela çok reflü yapar sık sık uyanır
A

Ayfer Ç.

1 Nisan 2026 22:42
Aynı durum bizde de var 2 aylık 20 şer dklik uykular yapıyor sadece kucak istiyor. Uyku öncesi çığlık çığlığa [ağliyor.gece](ağliyor.gece) uykusuan 3 saatte anca geçiyor emiz bırak olayı gerçektej çok yordu atak diyorlar ama gün sayıyorum bitsin diye
A

Ayşe ..

4 Nisan 2026 01:50

Suzan K

Emzirip yatırmayın mesela çok reflü yapar sık sık uyanır

Emzik tutmuyor. Gaz sancısı olduğu için sık sık emmek istiyor fazla emince reflüsü iyice tetikleniyor. Uyumaya çalışırken midesi ağzına geliyor uyanıyor. Berbat bir kısır döngü içerisindeyim
A

Ayşe ..

4 Nisan 2026 01:51

Ayfer Çiçek

Aynı durum bizde de var 2 aylık 20 şer dklik uykular yapıyor sadece kucak istiyor. Uyku öncesi çığlık çığlığa [ağliyor.gece](ağliyor.gece) uykusuan 3 saatte anca geçiyor emiz bırak olayı gerçektej çok yordu atak diyorlar ama gün sayıyorum bitsin diye

doğduğundan beri böyle benim bebeğim ya atak olduğunu hiç sanmıyorum
A

Ayfer Ç.

4 Nisan 2026 15:32

Ayşe

doğduğundan beri böyle benim bebeğim ya atak olduğunu hiç sanmıyorum

Düzelir Allah'ın izniyle stres yapmayın yansıyor bebeğe dahada uyuyamaz daha zor olur size
A

Ayşe ..

5 Nisan 2026 00:32

Ayfer Çiçek

Düzelir Allah'ın izniyle stres yapmayın yansıyor bebeğe dahada uyuyamaz daha zor olur size

Amin inşallah 🙏🏻 ay inanın elde değil aç uykusuz geceler sürünce insan stres olmuyor değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir