Uyku Problemi

160 görüntüleme
S

Sevde N. Y.

24 Mart 2026 18:42
11 haftalık bebeğim ilk doğduğunda gaz sancısı çok çektik sap simplex , nurse harveys , aguline ilaçlarını denedik pek bi faydasını göremedik masaj yağıyla masaj yapınca rahatlıyor artık biraz aştık gibi ayaklarıda haraketlenmeyeee başlayınca kendi kendinede çıkarabiliyor artık şuanda tek sorunumuz uykuya direnmesi geceleri çok direniyor saatlerce uyutmaya çalışıyoruz uyumuyor uyumak içinde ağlıyor ama inşallah geçici bi süreçtir ne zaman geçecek merakla bekliyoruz
R

Rabia K. ..

24 Mart 2026 19:11
Kullandığınız damlalar gazı birden yok etmeye yaramıyor maalesef bizde de ise yaramadı uyku öncesi karnına zeytinyağını ılıtıp masaj yaparak rahatlattık hep ama biraz büyüsün 3-4 aylarca rahatça çıkarır artık daha iyi uyur
G

Gizem Y.

24 Mart 2026 19:35
Benim oğlum 5.5 aylık ve hala inanılmaz gazı oluyor
Ş

Ş. Ö.

24 Mart 2026 19:40
Gaz sorununda annenin çok dikkat etmesi gerekiyor hem üşütmemeniz gerekiyor hemde yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Benim kızımda 8 haftalik . Ben ne zmn üşütsem o günümüz kötü geciyor ayaginizi sicak tutun derim :) gaz yapanlardan da uzak durmanızı tavsiye ederim:)
S

Sevde N. Y.

24 Mart 2026 19:40
Gizem Yavuz
Benim oğlum 5.5 aylık ve hala inanılmaz gazı oluyor
Artık gaz problemimiz yok gibi de şuan uyku biraz problem gibi gece uykularınız nasıl acaba
G

Gizem Y.

24 Mart 2026 19:45
Çok şükür öyle beni yormuyor 3-4 saatte bir kalkıyor bazen beşi buluyor ama bazende sıkıntısı olunca sık kalkıyor

Reflü teşhisi konuldu kusuyordu kakası değişikti ve hala bitmeyen gazı olunca alerjiden şüphelenildi test yaptırdık temiz çıktı şuan reflü maması yiyor ama gaza çözüm bulunamadı
Ş

Şeyma U.

24 Mart 2026 19:52
@Sevde Nur Yiğit bizim de böyleydi 12 haftadan sonra çok rahatladı gaz problemi uykusu da aynı şekilde napsak uyumuyordu şimdi de uykuya geçişte zorlanıyoruz ama düzene girdi hala geç yatıyor 9-10’u buluyor gece uykusuna geçmesi 2 kere uyanıyor gece sabah 7-8’de uyanıyor geçecek yani sabredin 😄
S

Sevde N. Y.

24 Mart 2026 19:56
Şeyma Umul
@Sevde Nur Yiğit bizim de böyleydi 12 haftadan sonra çok rahatladı gaz problemi uykusu da aynı şekilde napsak uyumuyordu şimdi de uykuya geçişte zorlanıyoruz ama düzene girdi hala geç yatıyor 9-10’u buluyor gece uykusuna geçmesi 2 kere uyanıyor gece sabah 7-8’de uyanıyor geçecek yani sabredin 😄
Ayy inşallah inşallah gündüz uykuları nasıl bizimki gündüz güzel uyuyor ama gece bi türlü derin uykuya geçemiyor uyusada keşke 2 kere uyanmasınada razıyım beslenmeye
Ş

Şeyma U.

24 Mart 2026 22:08
Sevde Nur Yiğit
Ayy inşallah inşallah gündüz uykuları nasıl bizimki gündüz güzel uyuyor ama gece bi türlü derin uykuya geçemiyor uyusada keşke 2 kere uyanmasınada razıyım beslenmeye
çook dengesiz bazen 2 buçuk 3 saat uyuyor bazen 30 dk ortalama 40 dakkalık gündüz uykuları dönem dönem değişiyor ben öyle herkesin sabit hiç değişmeyen bir düzeni olduğunu düşünmüyorum açıkçası bunun diş çıkarması var atak dönemleri var kabullendim artık kaderimi paşanın keyfine göre gidiyorum🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir