Uyku Problemi

88 görüntüleme
F

Fevziye Ö. ..

2 Mart 2026 22:19
57 günlük erkek bebeğim beslenme gelişim güzel ama çok gazı var ağlamaktan ve ıkınmaktan göbek fıtığı çıktı korse takıyorum ve uykuya geçişi çok zor saatlerce uyanık kalıyor memede kucağımda uyusa gaz çıkartıp yatırırken uyanıyor ve uyuyamıyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin
Ş

Şeyda A.

2 Mart 2026 22:41
Gazı için ayak tabanlarına acı elma yağı sürün daha rahat çıkartır ve uyur ben öyle yapıyorum şuan 6 aylık arada bir sürüyorum gaz yapıcı şeyler yediğimde
M

Melike M.

2 Mart 2026 22:45
Aynı sorunları yaşamış biri olarak sana en çok duydugun tavsiyeyi söyleyeyim “sabret”.Bunu bana herkes söylerdi çok sinirlenirdim ama gerçekten öyleymiş sabretmekten başka çare yokmuş.Şuan 14 aylık bi oğlum var benimde.7.-8. Ayda gündüz gazını rahat çıkarır hale geldi ama halaa gece gazını çıkaramayıp ağlayarak uyanıyor.Sana tavsiyem sabretmekten başka kimyon tohumu alıp demle iç,rezene demle iç,Gaz masajını sık sık yaptır.Gece uyumadan önce duş aldır ılık suyla(biz her gün aldırıyorduk evin sıcaklık durumuna göre bakıp sende öyle yapabilirsin).Kiraz çekirdekli kemer aldık denedik.Gaz damlaları ve probiyotikler kullandık.Allahım sabrını çoğaltsın geçiyor ama biraz zaman alıyor annedende çok şey götürüyor işte
M

Melike M.

2 Mart 2026 22:46

Şeyda Arı

Gazı için ayak tabanlarına acı elma yağı sürün daha rahat çıkartır ve uyur ben öyle yapıyorum şuan 6 aylık arada bir sürüyorum gaz yapıcı şeyler yediğimde

Acı elma yağını doktorlar çok önermiyor diye biliyorum yani bizimki önermemişti.Araştırıp doktora danışıp kullanın isterseniz.
R

Rabia K. ..

2 Mart 2026 23:32
Herkes çok güzel önerilerde bulunmuş benimde bebeğim kolikti gerçekten ilk 3 ay perişan oldum uykusuzluktan bayılıyordum ellerim titriyordu artık ama biraz sabır annesi bu günler geçecek inan çok rahat edecek 3-4 aylarda eğer dik pozisyonda kucağında rahat ediyorsa ki genelde dik durunca gaz sancısı hafifler o şekilde uyutmayi deneyin yakınınız varsa mutlaka destek alın insan tek başına yetemiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir