Uyku Problemi

91 görüntüleme
K

Kamil E.

15 Şubat 2026 08:23
Bebeğim 39 günlük reflü var , bir türlü yatağa koyamıyoruz koyduğumuz an uyanıyor birde sürekli kucakta ve meme de uyumak istiyor bugün gece 2 de kaldı saat 7 de anca uyuyabildi . Atak haftası filan var onu da bilmiyoruz
Y

Yeşim

15 Şubat 2026 08:31
Merhaba bu çok klasik bir durum bebeklerin çoğu bu şekilde oluyor kucakta ve memede olmak istiyor. İlk 3 aylık dönem hala anne karnı devamı gibi olduğundan anneden kopmak istemiyor. Çok sabır isteyen bir dönem. Her anne kendine göre çözümler geliştirmeye çalışıyor slingle kucağında uyutanı duymuştm ben yanımda sarılıp uyuyorum 4 aylık oldu hala öyleyiz şimdi tekrar yatağa döndürmeye çalışıyorum. Bu süreçler biraz uykusuz maalesef kolaylıklar dilerim ♥️
Damla A. .

Damla A. ..

15 Şubat 2026 08:45
Bizde de oldu emin olun geçiyor suan 4 ayligiz yaklaşık 1 haftadır yatağında da yanımda da uyumuyor gözü kapalı bir şekilde mizmizlaniyor
G

Gülcan Ş.

15 Şubat 2026 09:42
Biz 2 aylıkken beşiği bıraktık nerede rahat edip uyuyorsa orda yatırdım banyo ve kundak çok rahatlatırdı bebeğimi 3 aylık olana kadar yarım kundak yapardım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir