Uyku Problemi
113 görüntüleme
A
Ayla A.
10 Şubat 2026 16:52
Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz Allah aşkına sinir sistemim çökmek üzere. İnstagramda makyaj yapan oje sürebilen hadi bunları geçtim yemek yapabilen insanlara çok özeniyorum tam da öyle bi anne olurum sanmıştım ama yapamıyorum hayır full desteksiz bi anne de değilim neyi nerde yanlış yapıyorum ya. Bebeğim bebek arabası sevmiyor kanguru sevmiyor ana kucağı bile sevmiyor doğru düzgün uyumuyor bile gündüz kendime vakit ayırabileyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verir misiniz
Y
Yeşim
10 Şubat 2026 16:54
Kaç aylık bebeğiniz?
A
Ayla A.
10 Şubat 2026 16:56
5.5 aylık
C
Cemile Ö.
10 Şubat 2026 16:56
Kaç aylık ona göre uyku süreleri değişiyor. Uyku saatini kaçırmamanızı öneririm. Benim de oğlum 2 aya kadar uyumadı. Chatbgt ile bi program oluşturduk o düzene uydum. Şimdi her ay soruyorum 5 aylık bebeğin uykusu nasıl olmalı beslemesi nasıl olmalı diye. Bizde tam 5. Aydayız
A
Ayla A.
10 Şubat 2026 17:00
Bu konuda az çok bi fikre sahibim ama uyku yöntemi olarak başaramıyorum yarı uyanık beşiğine koy olayı biz de çok uzak ve buna alıştırmak için enerjim yok. Ayakta, memede kucakta uyuyoruz bazen zıorla yatağa koyuyorlar şak uyanıyor hadi yatağa da koydum uyudu 40 dk sonra kesin uyanıyor hadi uyandı tekrar uyuttum ama bütün günüm uyutmakta geçiyor benim ve muhakkak günde 1 uykusu şaşıyor e hal böyle olunca gece de mahvoluyor. Son haftalara kadar gece iyi uyuyorduk ama son zamanlarda o da bozuldu
Ö
Özge A. ..
10 Şubat 2026 18:02
Mrb lar benımde bebeğim de bır hafta sonra 4 aylık olucak 4 ayda bır kere beşikte uyumadı . sürekli Gündüz de gece kucakta uyuyor kendımı kaybetmek üzereyim kollarım boynum cok ağrıyor artık . annem yanımda tek destekcım o o da bayram sonrası evıne donucek ben ne yapıcam bilmiyorum tek bildiğim bebegımı yatağa yada beşige koyduğum an uyanıyor olması🥺
Y
Yeşim
10 Şubat 2026 18:28
Mrb lar benımde bebeğim de bır hafta sonra 4 aylık olucak 4 ayda bır kere beşikte uyumadı . sürekli Gündüz de gece kucakta uyuyor kendımı kaybetmek üzereyim kollarım boynum cok ağrıyor artık . annem yanımda tek destekcım o o da bayram sonrası evıne donucek ben ne yapıcam bilmiyorum tek bildiğim bebegımı yatağa yada beşige koyduğum an uyanıyor olması🥺
A
Ayla A.
10 Şubat 2026 18:40
Ben de bugün ayakta sallanarak ve ağzı memede uyutmaya çalıştım anca öyle uyudu zorla yatağa yatırınca hoop tekrar uyandı artık uyku vakti geldikçe aşırı korkuyorum yine uyumıcak diye gerçekten yoruldum bu konuda ama bebişte değil suçu kendimde arıyorum resmen beceremiyorum

Damla A. ..
10 Şubat 2026 21:01
Benim de en büyük takıntım ve korkum uyku. Instgrama gelince benim de psikolojimi bozuyorlar kapatmayı bile düşünüyorum ama doğru olmadığına cok eminim. Bu gece uykusunu ayarlayana kadar butun saatim gidiyor esimle diyologumuz azaldi resmen. chatgbt sayesinde programa uymaya calisiyorum bende. Oglum 4 aylık cok zorlanıyorum.
A
Ayla A.
10 Şubat 2026 21:27
İnsanlar saat 8 de çocuklarını uyutup mısır patlatıp kocasıyla vakit geçiriyor film filan izliyor gerçekten çok özeniyorum bizim de diyaloğumuz azaldı. Dışarı çıkmak istiyorum herkes evine çağırıyor ya da kafeye filan evde konfor alanımda kalmak daha kolay geliyor eve hapsoldum.