Uyku Problemi

138 görüntüleme
D

Duygu Y.

2 Şubat 2026 13:01
Bebeğim 3 ay 11 günlük uykuya dalamıyor uyuması için kolda sallıyorum ayakta sallıyorum ancak öyle dalıyor. Daldıktan sonrada hemen uyanıyor 5 dakika ya uyuyor ya uyumuyor. Ayakta sallıyorum uyanmasın diye bacaklarım çok agrıyor artık nedeni ne olabilir yardımcı olurmusunuz. Emzikli ve emziksiz aynı odanın ısısı ideal kundakta yapıyorum altı temiz karnı tok gaz problemimizde yok uyumaması için bir sebep yok aslında
G

Gül K. ..

2 Şubat 2026 13:05
Benim bebeğim de 3 ay 10 günlük 3 4 gündür aynı şeyi yaşıyorum özellikle gündüz heryerde gündüz en az 3 saat uyumasi lazım diyor benim bebeğim dün toplam 1 buçuk saat zor uyudu uyanıklık süresi uzamasin 1 buçuk saati geçmesin deniliyor ama olmuyor uyumuyor çocuk o yazıları okudukça daha çok sinirim bozuluyor bende sebebini bulamadım
D

Duygu Y.

2 Şubat 2026 13:16
Gül hanım valla o kadar yoruldumki kolumda ve ayağımda sallamaktan indirmiyorum ayağımdan sırf uyusun uyanmasın diye ona ragmen uyanıyor. Uyumasını geçtim bari dursa durmuyorda aglıyor napacağımı şaşırdım şükürler olsunki sağlığı sıhhati yerinde en büyük tesellim bu:
M

Merve M.

3 Şubat 2026 00:16
Merhabalar benim bebeğimde 3 ay 3 günlük uyumadan önce çok ağlıyor sonra uyuyor maalesef bende ayağımda sallıyorum ya da kucağımda sallıyorum dün e bebekten hamak aldık bugün 2-3 uykusunu hamakta sallayarak yaptı biraz sallamayı bırakınca uyanıyor ama en azından ayakta ve kucakta sallamaktan iyidir sizde bir bakın belki iyi gelir, 3 ay bebeğin gündüz yarım saat uyuması bile bence bizi mutlu eder her bebek farklıdır yok 1 saat uyusun yok 2 saat uyusun keşke öyle olsaa keşkeee siz o yorumlara falan hiç bakmayın
A

Aslınur H.

3 Şubat 2026 00:53

Merve Manaz

Merhabalar benim bebeğimde 3 ay 3 günlük uyumadan önce çok ağlıyor sonra uyuyor maalesef bende ayağımda sallıyorum ya da kucağımda sallıyorum dün e bebekten hamak aldık bugün 2-3 uykusunu hamakta sallayarak yaptı biraz sallamayı bırakınca uyanıyor ama en azından ayakta ve kucakta sallamaktan iyidir sizde bir bakın belki iyi gelir, 3 ay bebeğin gündüz yarım saat uyuması bile bence bizi mutlu eder her bebek farklıdır yok 1 saat uyusun yok 2 saat uyusun keşke öyle olsaa keşkeee siz o yorumlara falan hiç bakmayın

Merve hanım hamak tavandan asılanlardan mı bizim asma tavan ona olur mu acaba
M

Merve M.

7 Şubat 2026 14:40

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Merve hanım hamak tavandan asılanlardan mı bizim asma tavan ona olur mu acaba

Yazınızı yeni gördüm bildirimleri açmamışım, tavana asılmıyor ebebekten aldık kendi tahtaları var trendyoldan yada ebebek uygulamasından hamak yazarsanız çıkıyor biz tahta olandan aldık gündüz uykularını onda uyuyor 4-5 gündür fiyatıda gayet uygun denemenizi tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir