Uyku Problemi

65 görüntüleme
Ö

Özlem A.

19 Aralık 2025 22:28
Arkadaşlar bebegim 13 ayı bitmek üzere ve aşırı derecede uyku problemi yaşıyoruz özellikle geceleri çok sık uyanıyor uykuya dalamıyor bazen ağlıyor sürekli sağın soluna dönüyor uyuttuktan sonra 30 dk içinde tekrar uyanıyor ve tekraruyukua daldirmaya çalışıyorumsabaha kadar 1 satte bir 1 bucuk satte bir bu şekilde artık çok yorgunum bay bay diye bitkisel bi ilaç önerdiler aranızda kullananlar var mı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Aralık 2025 22:59
Bay bay uyku damlası ve bu tarz içerikleri aklı başında hiç bir sağlık personelinin tavsiye edeceğini zannetmiyorum. Osman hocam da tavsiye etmiyor. Ortam sıcaklığı ya da konforu ile alakalı problem olabilir altında yatan temel nedeni bulmak ve ortadan kaldırmak gerekir.
E

Elçin E.

19 Aralık 2025 23:26
Merhaba benim bebeğim 18 aylık hep uyku problemimiz oldu 10 aylıkken uyku eğitimi aldım malesef olumsuz sonuçlandı Melisa papatya rezene hersey denedim olmadı melatonin önerdi bir doktor içerik olarak içime sinmedi ben de bitkisel diyerek bay bay aldım kullandık fakat bir farkını göremedim çok sık vermiyorum iki güne bir biz faydasını görmedik nacizane fikrim bebeğiniz emiyorsa gece uyku bölünmeleri o yüzden ben memeden ayrılınca düzeleceğimize inanıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir