Uyku Problemi
98 görüntüleme
H
Hatice K.
16 Aralık 2025 02:54
10 ay 14 günlük gece uykumuz asla yok yarım saatte bir uyanıyor sürekli emmek istiyor ve uyutmak çok zor bir hal aldı sürekli direniyor gündüzde ağlayarak uyanıyor uyutana kadar sürekli memede kalıyor uyusa bile tekrar uyanıyor 3-4 kez sonunda tamamen uyanıyor…
F
Fehime B. T. ..
16 Aralık 2025 05:01
Merhaba, bebeğim gündüz uykularında çoğunlukla desteksiz/kendi kendine uyuyabiliyor. Gündüz uykuya geçişte belirgin bir sorun yok.
Sorunumuz gece uykusunda, özellikle 00.00’a kadar olan bölümde. Gece uykusuna geçtikten sonra ilk saatlerde sık uyanıyor ve regülasyon desteğine ihtiyaç duyuyor. 00.00’tan sonra genelde daha uzun uyku blokları oluşuyor.
Yaklaşık 5.5 aydan beri bu durum devam ediyor ve şu an 7. aya giriyoruz. Gündüz uyku becerisi varken gece sık uyanmaların nedeni ve bu erken gece dönemini nasıl iyileştirebileceğimiz konusunda görüş almak istiyorum.
Sorunumuz gece uykusunda, özellikle 00.00’a kadar olan bölümde. Gece uykusuna geçtikten sonra ilk saatlerde sık uyanıyor ve regülasyon desteğine ihtiyaç duyuyor. 00.00’tan sonra genelde daha uzun uyku blokları oluşuyor.
Yaklaşık 5.5 aydan beri bu durum devam ediyor ve şu an 7. aya giriyoruz. Gündüz uyku becerisi varken gece sık uyanmaların nedeni ve bu erken gece dönemini nasıl iyileştirebileceğimiz konusunda görüş almak istiyorum.
A
Ayşegül Ü.
16 Aralık 2025 05:30
Diş olabilir mi?
H
Hatice K.
16 Aralık 2025 09:22
Bizimde 8 aylıkken başladı bu durum gündüz uyuyordu o da çok zor olmaya ve azalmaya başladı diş değil öyle sandım başta ama uyanıyor gece oyun oynuyor saatlerce ne yaparsam yapayım uykuya geçemiyor ve yatarken çok hareketli yatıyor döncek yer bulamayınca yine uyanıyor uyur şekilde kalkıp oturuyor yine uyanıyor sonsuz bir döngü gibi