Uyku Problemi

79 görüntüleme
M

Mine B. ..

26 Kasım 2025 12:18
Bebeğim 35 gunluk ve uykuya aşırı direniyor bazı günler 9 saat uyumadığı oluyor normal mi ne yapılabilir
Emel C.

Emel C.

26 Kasım 2025 12:24
Merhaba kundak yapip rahatlatabilirsiniz gaz problemi varsa alt veya ust gaz bunlarda uykuyu etkiler ama kundak hem sakinlestirir hemde uykuya gecmesini kolaylastirir
M

Mine B. ..

26 Kasım 2025 12:45
Kundagi ilk doğduğugündenberi reddediyor sinirlenip kendini uyandırıyor
T

Tuğba Ö.

26 Kasım 2025 13:29
Memede çok fazla uyuyordur
Afranur K.

Afranur K.

26 Kasım 2025 13:50
Genelde memede mayışıyordur, orada uyku ihtiyacını gideriyordur. Benim kızım da kundağı hiç sevmiyor ellerini çıkarıyor içinden sürekli. Genellikle tam mayıştığında sadece ellerini kundak yapıyorum. İnternetten ya da e bebekten bulabilirsiniz sadece elleri bağlayan kundaklar var. Belini bağlıyorum iyice mayıştıktan sonra da ellerini bağlıyorum. Uyanınca ağlıyor ama kundak sayesinde irkilmeden uzun süre uyuyabiliyor
M

Mine B. ..

26 Kasım 2025 16:32
Bende de her türlü kundak var uykusunda elinihareket ettirmek istediğinde ettiremezse uyandırıyorkendiniher yolu denedim memede gözleri fal taşı gibi acikzaten 15 dk emiyor max 5 dk uyuyordur sonlara dogru
S

S A.

26 Kasım 2025 21:13
Benim bebeğim de 2 aylıkken öyleydi sonradan düzeliyor şu an 4 aylık olmak üzere

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir