Uyku Problemi

157 görüntüleme
M

Mine B. ..

26 Kasım 2025 15:18
Bebeğim 35 gunluk ve uykuya aşırı direniyor bazı günler 9 saat uyumadığı oluyor normal mi ne yapılabilir
Emel C.

Emel C.

26 Kasım 2025 15:24
Merhaba kundak yapip rahatlatabilirsiniz gaz problemi varsa alt veya ust gaz bunlarda uykuyu etkiler ama kundak hem sakinlestirir hemde uykuya gecmesini kolaylastirir
M

Mine B. ..

26 Kasım 2025 15:45
Kundagi ilk doğduğugündenberi reddediyor sinirlenip kendini uyandırıyor
T

Tuğba Ö.

26 Kasım 2025 16:29
Memede çok fazla uyuyordur
Afranur K.

Afranur K.

26 Kasım 2025 16:50
Genelde memede mayışıyordur, orada uyku ihtiyacını gideriyordur. Benim kızım da kundağı hiç sevmiyor ellerini çıkarıyor içinden sürekli. Genellikle tam mayıştığında sadece ellerini kundak yapıyorum. İnternetten ya da e bebekten bulabilirsiniz sadece elleri bağlayan kundaklar var. Belini bağlıyorum iyice mayıştıktan sonra da ellerini bağlıyorum. Uyanınca ağlıyor ama kundak sayesinde irkilmeden uzun süre uyuyabiliyor
M

Mine B. ..

26 Kasım 2025 19:32
Bende de her türlü kundak var uykusunda elinihareket ettirmek istediğinde ettiremezse uyandırıyorkendiniher yolu denedim memede gözleri fal taşı gibi acikzaten 15 dk emiyor max 5 dk uyuyordur sonlara dogru
S

S A.

27 Kasım 2025 00:13
Benim bebeğim de 2 aylıkken öyleydi sonradan düzeliyor şu an 4 aylık olmak üzere
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir