Uyku Problemi
169 görüntüleme
E
Ecem ..
30 Temmuz 2025 23:59
Osman hocam merhabalar. Oğlum 40 günlük gündüz uykuları yarım saat 1 saat en fazla gün içinde beni de yoruyor akşam 16:00-23:00 arası genelde çok huysuz oluyor gece uyuyunca da 3-4 saat kesintisiz uyuyor sizce neden uyumuyor ev sürekli 24 derece düzenli rutinleri de var anlamıyorum
S
Semanur Ş.
31 Temmuz 2025 05:37
Muhtemelen kolik bir bebek gazdan olabilir karın ağrısı varsa uzun süreli uyku olmuyır
E
Ecem ..
31 Temmuz 2025 19:07
Dönüşler için teşekkürler sürekli zıbın çorap ve müslin örtüyle kundak yapıp uyutmaya çalışıyorum üstüne de normal bir battaniye atıyorum. Acaba soğuk oluyor da gaz mı yapıyor anlamadım bugün bir pantolon giydirip aynı rutinle deneyeceğim. Sabah 6 da mesai başlıyor 🥲 umarım en kısa sürede geçer. Bu arada 5. Haftadayız atak haftası diyorlar onun etkisi var mıdır bilemiyorum Osman hocam bizi Aydınlatırsa çok sevinirim
M
Melisa
31 Temmuz 2025 19:09
Benim bebeğim de aynı böyleydi burada da post açtım hatta ne yaptıysam malesef olmadı şuan 2ay 24 günlük bir haftadır düzeldi üçüncü aya doğru düzeliyor kendiliğinden cadı saati de diyorlar bakabilirisniz
A
Ayşe A.
31 Temmuz 2025 19:10
Eviniz eğer 24 derece ise zıbın üstüne ince müslin yeterli olur kalın giydirmeniz onu daha çok rahatsız eder çünkü kesinlikle sıcağı sevmiyorlar. Bu haftalarda çok normal anlattığınız süreçler bir süre sonra tamamen düzene giriyor yani bir de bebek tamamen yabancı dünyaya geliyo normal bir insan gibi rutin aynı devam etmesini beklememek gerek :) bir de bence çorap giydirmeyin uyuturken pek faydalı bişey değil diye biliyorum çorapla uyumayı
E
Ecem ..
31 Temmuz 2025 19:14
Tavsiyeler için teşekkürler sıkan bir çorap tercih etmiyorum ayakları buz gibi genelde içim el vermiyor 🫠 eller ve ayaklar soğuk olur bunun bilincindeyim de işte yine de önüne geçemiyorum