Uyku Pozisyonu Tavsiye

58 görüntüleme
U

Ufuk

25 Aralık 2025 18:55
Merhabalar. 2 aylık bebeğimiz var. Nerdeyse son bir haftadır gündüz hiç bir pozisyonda dalamıyor uykuya.

Eskiden omzumda ya da sling ile uyurdu. Şu an hemen emme refleksi gösteriyor ve gerçek meme olmadığı için sinirlenip ağlıyor.

Sırt üstü zaten nerdeyse 10 dk bile uyumuyo. Kontrollü yüz üstü yatırırdık önceden o zaman güzel uyuyordu. Şimdi yine emme refleksi gösteriyor

Şu an akşam hep aynı saatlerde ağlamaya başlıyor emmeden de durmuyor.

Kolik bebek özellikleri gösteriyor. Aklımıza birkaç muhtemel sebep geliyor

İnternette bazı d vitaminlerinin de negatif etki yapabileceğini okuduk.

Sindirim sistemi geliştiği için bu ay daha çok ıkınma hareketi gösteriyor. Farkındalığı artıyor.

Not: ateşlenmesi yok. Kaka+çiş sayısı normal. Kabız vs değil.

Acaba bir başka sebebi var da biz doğal zannediyoruz? Hem bizi yoruyor hem de uyuyamadığı için huzursuz oluyor.

Şimdiden yardımınız için teşekkür ederiz
M

Merve G. B.

25 Aralık 2025 19:16
Merhabalar. Öncelikle Allah bağışlasın huzurla sağlıkla büyüsün bebeğiniz. Benim bebeğim de üç buçuk aylık ilk iki buçuk ay inanılmaz zor geçti. Uyumuyordu sürekli ağlıyordu ne yaptıysam da çare bulamamıştım. Doktor doktor gezdik tabii çaresizlikten. Gam damlalarının her çeşidini kullandık ancak hiç fayda görmedik. En son gittiğimiz doktordan Allah razı olsun yüksek ihtimalle bebeğinizin süt ürünlerine alerjisi var mamaaını değiştirip deneyelim size de diyet listesi verelim uyun dendi. Diyetime çok titizlikle uydum ve mamasını da değiştirdik. Gerçekten çocuğum düzeldi eskisine göre çok şükür. Yani diyeceğim aslında şu ki herkes farklı bir şey söylüyor haliyle bizler de çaresizlik duygusuyla yapıyoruz.alerji ihtimalinizi doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir