Uyku Öncesi Ağlama
305 görüntüleme
C
Ceyda Ü.
29 Mart 2026 22:57
Merhaba bebeğim 8 ay 21 günlük. Her uyku öncesi 10-15 dakika bazen daha fazla ağlıyor. Rutin oluşturdum ama uyuyacağı zamanı anlıyor ve kıyamet kopuyor. Bu durum sadece bu aya özel değil uzun zamandır bu şekilde. Son zamanlarda bu durum çok arttı ve sinirsel olarak çöktüm. Kucağımda sakinleştirip yatağına yatırıyorum pışpış yapıyorum kendi uyuyor. Ama sakinleştirene kadar çok zaman geçiyor. Bu durumu yaşayan var mı? Neler önerirsiniz?a

Sibel Y.
29 Mart 2026 22:58
Dişten oluyor çoğunlukla bu aylarda 🙂
C
Ceyda Ü.
29 Mart 2026 23:00
Dişten oluyor çoğunlukla bu aylarda 🙂

Sibel Y.
29 Mart 2026 23:10
Alerjik değil demi

Sibel Y.
29 Mart 2026 23:10
Alerjisi olan bebeklerde çok huzursuz oluyor uykuya geçerken
C
Ceyda Ü.
29 Mart 2026 23:11
Alerjisi olan bebeklerde çok huzursuz oluyor uykuya geçerken
H
Hülya ..
8 Ağustos 2026 20:10
düzeldi mi acaba bebeğiniz ben de aynı durumdayım doğduğundan beri böyle artık çok yıprandık uyku büyük bir problem bizim için bi yol bulabildiyseniz paylaşır mısınız her yolu deniyorum desteksiz uyutmaya çalışıyorum saatlerce ağlıyor uyumak istemiyor direniyor bayılıyor 2 dk sonra çığlık kıyamet uyanıyor gözleri kapanıyor ağlıyor kendini uyandırıyor
S
Sefanur T.
16 Ağustos 2026 21:34
Bebeğim 11 aylık oldu doğduğundan beri aynı. Uyku öncesi resmen bir ağlama rutini var illa bi 10-15 dk ağlayacak öyle uyuyacak. Hiçbir sıkıntısı da yok ama huy edindi işte. Ağlamadan uyuyacağı günü iple çekiyorum.
T
Trksmyy
16 Ağustos 2026 22:28
2. Aydan başlayıp 5. Aya kadar bizim de öyleydi alışkanlık edindi asla bitmeyecek diye korkuyordum ama bitti şükür şu an 8 buçuk aylığız ataktan mıdır bilemem bazen uyumamak için direniyor uykusu olduğunu biliyorum ama yatakta yarım saat 1 saat dönüp oynadığı oluyor bu da geçici bir süreçtir diyerek kendimi teselli ediyorum siz de öyle düşünün her kötü süreç geçici sadece bolca sabır gerekli destek alabileceğiniz birileri varsa çevrenizde çekinmeyin
T
Trksmyy
16 Ağustos 2026 22:30
2. Aydan başlayıp 5. Aya kadar bizim de öyleydi alışkanlık edindi asla bitmeyecek diye korkuyordum ama bitti şükür şu an 8 buçuk aylığız ataktan mıdır bilemem bazen uyumamak için direniyor uykusu olduğunu biliyorum ama yatakta yarım saat 1 saat dönüp oynadığı oluyor bu da geçici bir süreçtir diyerek kendimi teselli ediyorum siz de öyle düşünün her kötü süreç geçici sadece bolca sabır gerekli destek alabileceğiniz birileri varsa çevrenizde çekinmeyin
H
Hülya ..
17 Ağustos 2026 17:21
Bebeğim 11 aylık oldu doğduğundan beri aynı. Uyku öncesi resmen bir ağlama rutini var illa bi 10-15 dk ağlayacak öyle uyuyacak. Hiçbir sıkıntısı da yok ama huy edindi işte. Ağlamadan uyuyacağı günü iple çekiyorum.
Yükleniyor...