Uyku Nedir Bilmiyoruz

146 görüntüleme
S

Sinem A.

23 Aralık 2025 21:09
Bebeğim 17 aylık ve ilk 15 günden sonra aylardır uyku nedir unuttuk adeta. Uyku eğitimi aldık, mamayı kestik, uyku hijyenine dair bütün kombinasyonları denedik yok asla uzun uykusu yok. Uyuduktan sonra 40dk aralıklarla çığlık kıyamet ağlayarak uyanıyor sürekli, son 3-4 aydır 1 saat bile kesintisiz uyku neredeyse hiç uyumadı ne yapacağımızı şaşırdık, neyi gözden kaçırıyoruz bulamıyorum ve gerçekten bu durumu ciddiye alan bir doktor olmaması beni çok çaresiz bıraktı aylardır. Bu kadar sık uyanması normal olmamalı, ne yapabiliriz bu durum için??
A

Aylin K.

23 Aralık 2025 21:31
Maalesef benim bebeğimde öyle bugün sabah 7 de uyandı akşam 8 e kadar 1 saat zor uyumuştur ama gece uyuyor çok şükür öyle kesintisiz değil ama geri uykuya dalıyor 6. Aya girdik bir değişiklik yok hala.bu aralar güne gece 4 /5 de başlıyoruz umarım böyle devam etmez. Bizim doktor da bazı çocuklar uyku sevmez dıyip gecıyor çok yıpratıcı bir süreç uyumadığı için huzursuzluk da çok oluyor
S

Songül U. ..

23 Aralık 2025 21:32
Sinem hanım cok zor dönemler diş olabilir büyüme atakları olabilir? bağırsak hareketleri gaz sorunları okdar çok sebeb varki uyku terörü denilen şey geçmiş olsun 🥺🌼
S

Sultan O.

23 Aralık 2025 21:34
Biliyorum iyi değil diyorlar emzirip yanınızda yada yakınınızda uyutsaniz beyaz gürültü ve kırmızı ışık la destekleyip son olarak ufak dini bir öneri 3 kere nas suresi okuyup bebeğinize ufleyin doğru yada yanlış ben böyle yapıyorum beslemek için hiçuyandirmayin alt değişimi içinde kendisi rahatsız olsa uyanır ben böyle yaptım ilk 2 ay dan sonra
S

Sinem A.

24 Aralık 2025 11:58
Diş sancısı gaz sancısı doğrudur çok çekti yavrum ama artık alışkanlık mı etti anlamıyorum alarm kurmuşuz gibi saat başı uyanıyor 😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir