Uyku ile Emme Problemi
295 görüntüleme
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
15 Haziran 2026 05:42
5 ay 22 günlüğüz. Yaklaşık 1 haftadır geceleri hiç uyuyamıyorum. Bu gece sıfır uyku Dün 20 dk sadece. Diş vs durumu da yok. Gündüzleri ilk uykumuz da eskisi gibi değil. 5 civarı uyanıyor. O da kaç kere sallaya sallaya o saate getiriyorum gece ilk uyanışından sonra. Gündüz uyandıktan 1 saat sonra uykusu geliyor Ama kısa sürüyor. Uyanıyor ve bu sefer de birkaç saat sonra uykusu geldiğinden ağlıyor. Normalde 6 civarı uyanır 8-8.30 arası ilk uykusuna geçerdi Rutinimiz uzunca süredir güzel gidiyordu. Emmesi de eskisi gibi değil. Hele sol memeyi o kadar kısa süre emiyor ki. Genel emme sıklık ve süremiz de azaldı. Neden böyle oldu bilemiyorum.
N
Nehar K.
15 Haziran 2026 09:02
Aaa tıpatıp ayni. Dün 4.30 dan 6 ya kadar yatakta debelendi durdu bende eeeee demeye devam ettim ara sira meme verdim. 10 gündür daha da fazla olabilir böyleyiz. 5 ay 27 gün
M
Merve A.
15 Haziran 2026 10:12
Bizimde öyle uyku süreleri azaldı sürekli uyutuyorum uyanıyo uykuya dalamama sorunu var geceleri her saat başi kalkıyo ya da 2 saatte bir bazen geri uyuyo meme veriyom bazen de 2 saat uyumuyo yatakta dönüp duruyo ya da gülüyo 5 aylığız
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
16 Haziran 2026 03:21
Aaa tıpatıp ayni. Dün 4.30 dan 6 ya kadar yatakta debelendi durdu bende eeeee demeye devam ettim ara sira meme verdim. 10 gündür daha da fazla olabilir böyleyiz. 5 ay 27 gün
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
16 Haziran 2026 03:22
Bizimde öyle uyku süreleri azaldı sürekli uyutuyorum uyanıyo uykuya dalamama sorunu var geceleri her saat başi kalkıyo ya da 2 saatte bir bazen geri uyuyo meme veriyom bazen de 2 saat uyumuyo yatakta dönüp duruyo ya da gülüyo 5 aylığız
M
Merve A.
16 Haziran 2026 11:08
Ben doktora sordum atak diyo ne bitmez atakmış anlamadım
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
20 Haziran 2026 03:56
Ben doktora sordum atak diyo ne bitmez atakmış anlamadım
Yükleniyor...