Uyku ile Emme Problemi

295 görüntüleme
Ç

Çiğdem A.

Premium Üye
15 Haziran 2026 05:42
5 ay 22 günlüğüz. Yaklaşık 1 haftadır geceleri hiç uyuyamıyorum. Bu gece sıfır uyku Dün 20 dk sadece. Diş vs durumu da yok. Gündüzleri ilk uykumuz da eskisi gibi değil. 5 civarı uyanıyor. O da kaç kere sallaya sallaya o saate getiriyorum gece ilk uyanışından sonra. Gündüz uyandıktan 1 saat sonra uykusu geliyor Ama kısa sürüyor. Uyanıyor ve bu sefer de birkaç saat sonra uykusu geldiğinden ağlıyor. Normalde 6 civarı uyanır 8-8.30 arası ilk uykusuna geçerdi Rutinimiz uzunca süredir güzel gidiyordu. Emmesi de eskisi gibi değil. Hele sol memeyi o kadar kısa süre emiyor ki. Genel emme sıklık ve süremiz de azaldı. Neden böyle oldu bilemiyorum.
N

Nehar K.

15 Haziran 2026 09:02
Aaa tıpatıp ayni. Dün 4.30 dan 6 ya kadar yatakta debelendi durdu bende eeeee demeye devam ettim ara sira meme verdim. 10 gündür daha da fazla olabilir böyleyiz. 5 ay 27 gün
M

Merve A.

15 Haziran 2026 10:12
Bizimde öyle uyku süreleri azaldı sürekli uyutuyorum uyanıyo uykuya dalamama sorunu var geceleri her saat başi kalkıyo ya da 2 saatte bir bazen geri uyuyo meme veriyom bazen de 2 saat uyumuyo yatakta dönüp duruyo ya da gülüyo 5 aylığız
Ç

Çiğdem A.

Premium Üye
16 Haziran 2026 03:21
Nehar Kara
Aaa tıpatıp ayni. Dün 4.30 dan 6 ya kadar yatakta debelendi durdu bende eeeee demeye devam ettim ara sira meme verdim. 10 gündür daha da fazla olabilir böyleyiz. 5 ay 27 gün
Yalnız olmadığıma sevindim ama böyle olduğumuza da üzüldüm :/
Ç

Çiğdem A.

Premium Üye
16 Haziran 2026 03:22
Merve Acar
Bizimde öyle uyku süreleri azaldı sürekli uyutuyorum uyanıyo uykuya dalamama sorunu var geceleri her saat başi kalkıyo ya da 2 saatte bir bazen geri uyuyo meme veriyom bazen de 2 saat uyumuyo yatakta dönüp duruyo ya da gülüyo 5 aylığız
Ah o gülmeler yok mu :) Yalnız değiliz Neden böyle olduk ki acaba bilemedim
M

Merve A.

16 Haziran 2026 11:08
Ben doktora sordum atak diyo ne bitmez atakmış anlamadım
Ç

Çiğdem A.

Premium Üye
20 Haziran 2026 03:56
Merve Acar
Ben doktora sordum atak diyo ne bitmez atakmış anlamadım
Geç döndüm kusura bakmayın Siz deyince ben de baktım 26. Atak haftası varmış 23. Haftadan başlayabiliyormuş. "uykuya geçişte zorlanma, gece sık uyanma ve iştah değişiklikleri çok normaldir" diyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir