Uyku İlaci
151 görüntüleme
Z
Zeliha Y.
11 Haziran 2026 22:56
9 aylik rutin olusturmustum ama ailemin yanina geldim duzen bozuldu ve hastalandi ustune ishal ve dis de eklendi etrafimdaki herkes oglum da biraz hareketli bay bay uyku ilaci vermem icin beni cok zorluyolar ne yapacagimi sasirdim

Göktenur B.
11 Haziran 2026 23:27
Bence vermeyin doktorlar tavsiye etmiyor 9 aylık bebek sonuçta daha çok küçük atak dönemi diş dönemi havaların sıcaklığı herşey etkiliyor bebekleri hafta sonundan beri bizde diş çıkarma sürecine girdik gündüz 1 Dk kucagimdan inmez oldu gece de uykudan uyanıp ağlıyor yapıcak bisey yok bebek bunlar tölere edebilirler sonuçta ufacık biseyden anlamıyorlar
Z
Zeliha Y.
11 Haziran 2026 23:28
Bence vermeyin doktorlar tavsiye etmiyor 9 aylık bebek sonuçta daha çok küçük atak dönemi diş dönemi havaların sıcaklığı herşey etkiliyor bebekleri hafta sonundan beri bizde diş çıkarma sürecine girdik gündüz 1 Dk kucagimdan inmez oldu gece de uykudan uyanıp ağlıyor yapıcak bisey yok bebek bunlar tölere edebilirler sonuçta ufacık biseyden anlamıyorlar

Göktenur B.
11 Haziran 2026 23:33
Evet o kadar cok söyleniyor ki ortamlara girmek istemiyorum artk
Z
Zeliha Y.
11 Haziran 2026 23:34
Sizi çok iyi anlıyorum zaten mental olarak yorgunuz birde üstüne bu tarz şeyler duymak insanı daha çok üzüyor
A
Aslıhan G.
11 Haziran 2026 23:42
Bu tür damlalar kısa süreli olarak uykuya geçirir fakat kalıcı çözüm değildir aksine uzun kullanımlarda bebekte daha çok hırçınlık ve agreflik yaratır içeriklerindeki etken maddelerden dolayı . Daha çok küçük muntazam bir düzen beklenemez . Diş çıkarma dönemleri ve beceri kabiliyetlerinin maksimum düzeyde geliştiği dönemler olduğu için beyin sürekli çalışır durumda . Şöyle düşünün siz bir şeyi sürekli düşünürken uykuya dalabiliyor musunuz rahatça ? Aynı bunun gibi durumları ve her ne olursa olsun henüz anne kuzuları bol temasa ve desteğe ihtiyaçları var . Sizi çok iyi anlıyorum 11 ay kucağımda koridor arşınlamış doğduğun beri ne bebek arabası ne oto koltuğunda uyumuş ilk 4 ay sling bağımlısı olan bir bebek annesi olarak :) hepsi emin olun geçecek ve siz ne günlerdi ya diyeceksiniz :)
S
SelinLcn
Premium Üye
11 Haziran 2026 23:45
6. aydan beri gece o kadar sık uyanıyor ki 9 aylık benim bebeğim de ve hala dişi yok diş sancısında neler olur bilmiyorum 😄Mama ver diyenler, pirinç unu ver diyenler baybay damla ver diyenler… hiçbirini yapmadım yapmayı da düşünmüyorum doktorumuz ayrılık kaygısıyla olacak bunlar demişti.
Yükleniyor...